Ρεβανί

Ρεβανί

ΥΛΙΚΑ:

1 ποτήρι τσαγιού ζάχαρη

1 ποτήρι τσαγιού γιαούρτι

1 ποτήρι τσαγιού λάδι

1 ποτήρι τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό

1 ποτήρι τσαγιού αλεύρι

1 μπέικιν

μισό κ.γ. σόδα

4 αυγά

 

ΣΙΡΟΠΙ

3 ποτήρια ζάχαρη

4 ποτήρια νερού

1  βανίλια

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη,προσθέτουμε το λάδι,το γιαούρτι,το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν και τη σόδα. Αφού χτυπηθούν καλά,προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε με κουτάλι. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί ,ρίχνουμε το ρεβανί. ΑΦΉΝΟΥΜΕ 1 ώρα να κάτσει. Ψήνουμε για 15λ. με περίπου μία ώρα στους 180 βαθμούς Κελσίου.Ζεστό το γλυκό,κρύο το σιρόπι.

Ελένη

Ραβανί

1700144653148

ΥΛΙΚΑ:

4 αυγά

1 ποτήρι ζάχαρη

1 ποτήρι λάδι

1 ποτήρι αλεύρι

1 ποτήρι σιμιγδάλι

1 ποτήρι γιαούρτι

1 μπέικιν

Αλκίντα

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης