Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη,προσθέτουμε το λάδι,το γιαούρτι,το αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν και τη σόδα. Αφού χτυπηθούν καλά,προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε με κουτάλι. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί ,ρίχνουμε το ρεβανί. ΑΦΉΝΟΥΜΕ 1 ώρα να κάτσει. Ψήνουμε για 15λ. με περίπου μία ώρα στους 180 βαθμούς Κελσίου.Ζεστό το γλυκό,κρύο το σιρόπι.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει