Συμμετοχή του σχολείου μας στην 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Σήμερα Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 το σχολείο μας γιόρτασε την 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού και με αφορμή το σύνθημα «Η Κίνηση δίνει Ζωή» πραγματοποιήσαμε μια υπέροχη Δράση συμμετέχοντας στην «Πανελλαδική Σχολική Σκυταλοδρομία» ως κεντρική δραστηριότητα των αθλητικών μας εκδηλώσεων στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Επιλέξαμε να τρέξουμε για το «ΕΥζειν» και καταφέραμε να καλύψουμε την απόσταση ενός Μαραθωνίου Δρόμου με την συμμετοχή της πλειοψηφίας των μαθητών και μαθητριών μας αλλά και δύο εκπαιδευτικών του σχολείου μας δίνοντας την σκυτάλη από χέρι σε χέρι και τρέχοντας ο καθένας 200μ όσες φορές είχε την δυνατότητα μέχρι να ολοκληρωθεί η απόσταση.
Τα παιδιά μας σκέφτηκαν ως μότο της Σκυταλοδρομίας που κάλυψε την απόσταση ενός Μαραθωνίου δρόμου το εξής: «Ένας Μαραθώνιος η ζωή μας. Όλοι αγωνιζόμαστε!!! Όλοι είμαστε νικητές».

εικόνα Viber 2023 10 03 13 16 29 215
Έγινε παρουσίαση βιβλίων που αφορούν τον Μαραθώνιο δρόμο, Μετάλλιο από την Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας και μάθαμε όλοι τα Πανελλήνια και Παγκόσμια Ρεκόρ Μαραθωνίου δρόμου τονίζοντας την αξία των δύο Πατρινών Πρωταθλητών μας της Μαρίας Πολύζου και του Σπύρου Ανδριόπουλου που έχουν στην κατοχή τους τα Πανελλήνια Ρεκόρ.
Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους μαθητές και της μαθήτριες του Γυμνασίου μας που έτρεξαν με την καρδιά τους για το » ΕΥζειν» καθώς και όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που στήριξαν την προσπάθεια μας!!!!

Κωνσταντίνα Μπορνιβέλλι

Εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής

εικόνα Viber 2023 10 03 13 15 26 824 εικόνα Viber 2023 10 03 13 15 12 852

ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Περί ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 176 Άρθρα
Georgios F. Giotopoulos is the Headmaster of Junior High School of Saravali, Patras, Greece. He has 22 years' experience as an adult trainer in the field of vocational training. His interests concern transformative learning and especially transformative learning through aesthetic experience, vocational training, adult education, education management, and teachers’ evaluation. https://eap.academia.edu/GeorgeGiotopoulos https://www.researchgate.net/profile/Georgios_Giotopoulos2

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης