ΘΕΜΑ : ΠΑΛΗ – WWE

  1.  TRIPLE H   VS  DEAN AMBROSE

Ο αγώνας  που  πραγματοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2016  μεταξύ του ΤRIPLE H εναντίον του Dean Ambrose.

O αγώνας παίχτηκε στο στάδιο RAW. Οι 2 αντίπαλοι παίξανε τέλεια άλλα ποιος θα κέρδιζε στο μεγάλο ντέρμπι; Ο Dean Ambrose με το finisher του κατάφερε να κερδίσει τον TRIPLE H. Όμως η νίκη ακυρώθηκε γιατί το πόδι του βρίσκονταν έξω από το ring. Τότε ο TRIPLE H άρπαξε την ευκαιρία και με το finisher του το pedigree κέρδισε τον Dean Ambrose.

 

  1.  ΤΗΕ ROCK’S RETURN

Μεγάλη  χαρά  για τον κόσμο του WWE. Άραγε γιατί τόσο χαρά; Επειδή ο θρύλος THE ROCK ξαναχτυπά. Στις 26 Ιανουαρίου ξαναεμφανίστηκε πάνω στην αρένα εναντίον των ΝΕW DAY εκείνη την ώρα ο θρύλος κατάφερε να κερδίσει και τα 3 άτομα των ΝΕW DAY με το καταπληκτικό finisher ROCK BOTTOM ΚΑΙ PEOPLE’S ELBOW.

 

 

  1. BROCK LESNAR  VS  UNDERTAKER

Από τα μεγαλύτερα ντέρμπι όλων των αιώνων στο WWE,ο BROCK LESNAR θα αντιμετωπίσει τον γίγαντα και ανίκητο παίχτη του WWE UNDERTAKER. Ο αγώνας θα γίνει στην αρένα WRESTLEMANIA 21. Ποιος θα κερδίσει στο μεγάλο ντέρμπι; Ο UNDERTAKER καταφέρνει να κάνει το finisher του το TOMBSTONE PILE DRIVER. Σε αυτό το finisher δεν έχει αντέξει κανένας επειδή είναι το πιο δυνατό τελείωμα στον κόσμο. Πράγματι ο BROCK LESNAR αντέχει και δεν τα παρατάει. Λίγα λεπτά μετά ο BROCK LESNAR καταφέρνει να σηκώσει τον αντίπαλο και να είναι έτοιμος να του κάνει το finisher του το F5 το 4ο πιο δυνατό τελείωμα. Ο ΒROCK LESNAR καταφέρνει να το κάνει καθώς ο διαιτητής μετράει ως το 3 για να δουν ποιος θα κερδίσει. Πράγματι ο BROCK LESNAR κατάφερε να κερδίσει τον UNDERTAKER. ‘Όλος ο κόσμος δεν το πίστευε ότι κέρδισε και στέφθηκε ως νέος πρωταθλητής. Τελικά ο BROCK LESNAR απόδειξε σε όλους μας ότι ο UNDERTAKER δεν ήταν πια ανίκητος.

 

 

  1. RANDY ORTON  VS  ALBERTO DEL RIO

 

Μεγάλος τελικός του RANDY ORTON εναντίον του ALBERTO DEL RIO θα πραγματοποιηθεί στην αρένα του SMACKDOWN. Την προηγούμενη εβδομάδα στον ημιτελικό έπαιζε ο ALBERTO DEL RIO εναντίον του SIN CARA. O ALBERTO DEL RIO κέρδισε άλλα όχι δίκαια επειδή αυτός και ο DARREY YOUNG στραφήκαν εναντίον του SIN CARA . Ξαφνικά ο RANDY ORTON μπήκε μέσα και βοήθησε τον SIN CARA από τον κίνδυνο.

Ο σημερινός αγώνας  θα είναι ντέρμπι επειδή και οι δύο τους είναι μεγάλοι εχθροί. Ο αγώνας λοιπόν αρχίζει δυναμικά ο ΑLBERTO DEL RIO θέλει να κάνει BREAKING POINT στον RANDY ORTON μα δεν τα καταφέρνει. Ο ΑLBERTO DEL RIO μέχρι τώρα κερδίζει και ο ΟRTON κρατάει το καλύτερο για το τέλος. Τότε ο ALBERTO είναι έτοιμος για το finisher. Εκείνη την ώρα ο RANDY αποφεύγει τον κίνδυνο και του δίνει ένα καταπληκτικό RKO. Ο ALBERTO πέφτει κάτω εξαντλημένος. Ο διαιτητής μετρά το 1,2,3 και ο RANDY ORTON γίνεται ο νέος πρωταθλητής.

 

Δημήτρης Αιβάζης

Ιωάννης Λάλος

Σχολιάστε

Top