Συνέντευξη από τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ ( παιδικό).

{3C7AA891-BAD4-453E-BD86-02EAEEA127A3}_basketball1Συνέντευξη από τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ ( παιδικό).

 

Πήραμε συνέντευξη από τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ  Πρόφη Κωνσταντίνο και του κάναμε ερωτήσεις για διάφορα θέματα σχετικά με την ομάδα μπάσκετ του ΓΣ Κερατέας.

 

  1. Από πότε εκτελείτε χρέη προπονητή στο ΓΣ Κερατέας;

Έχω που εργάζομαι στο σύλλογο 3 χρόνια και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και όλους τους συντελεστές που μου πρότειναν να εργαστώ σε αυτόν τον ιστορικό σύλλογο.

  1. Είστε ευχαριστημένος από το σύλλογο της Κερατέας;

Εννοείται πως είμαι ευχαριστημένος, διότι το εργασιακό περιβάλλον είναι εξαιρετικό και δεν έχω κανένα παράπονο από τους συναδέλφους μου.

  1. Έχουν υπάρξει δυσκολίες με εσάς και την διοίκηση τα 3 χρόνια που είστε προπονητής σε αυτό το σύλλογο;

Δεν θα το έλεγα. Ίσως μερικές φορές να έχουν υπάρξει διαφωνίες για κάποια θέματα που αφορούν το καλό του συλλόγου αλλά όπως είπα και πριν οι σχέσεις μου με τα μέλη της διοίκησης είναι άριστες.

  1. Ποια είναι η σχέση σας με τους αθλητές της ομάδας;

Όσον αφορά τη σχέση μου με τους αθλητές της ομάδας μας είναι εξαιρετική. Όλα τα παιδιά είναι αξιόλογα και απ’ ότι καταλαβαίνω δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να εξασφαλίσουν μια θέση στην πεντάδα.

  1. Τι κλίμα υπήρχε στην πρώτη προπόνηση στον ΓΣ Κερατέας;

Τα παιδιά από την πρώτη στιγμή με βοήθησαν να προσαρμοστώ στην ομάδα και να αισθάνομαι από την πρώτη κιόλας προπόνηση μέλος αυτής της ομάδας. Κατάφερα να σχηματίσω άποψη για τον καθένα ξεχωριστά και τους αντιμετωπίζω σαν να είναι δικά μου παιδιά.

  1. Ποια είναι η γνώμη σας για το επίπεδο της ομάδας;

Όταν ήρθα για πρώτη φορά σε αυτόν τον σύλλογο βρήκα την ομάδα σε μια πολύ καλή κατάσταση ωστόσο υπήρχαν σημεία στα οποία τα παιδιά χρειάζονταν εξάσκηση. Για να επιτευχθεί αυτό καταλυτικός παράγοντας ήταν και τα μεγαλύτερα παιδιά της ομάδας, τα οποία βοήθησαν αποτελεσματικά.

  1. Έχουν βελτιωθεί οι αθλητές στα σημεία που αναφέρατε πριν και είστε ευχαριστημένος από την προσπάθειά τους;

Πιστεύω πως τα παιδιά είναι σε μια πολύ καλύτερη κατάσταση όσον αφορά τις ικανότητες τους. Παρ’ όλα αυτά τα παιδιά που δεν έπαιρναν χρόνο συμμέτοχης χρειάζονται εμπειρίες και για αυτό το σκοπό ο σύλλογος μας διοργανώνει πολλά φιλικά παιχνίδια που μπορούν να συντελέσουν στην επίτευξη αυτού του σκοπού.

  1. Ποια είναι η αντίδρασή σας για μια νίκη και πώς αντιμετωπίζετε μια ήττα;

Σίγουρα όταν νικάμε ένα παιχνίδι το κλίμα της ομάδας είναι εξαιρετικό. Μετά από μια νίκη ακολουθεί ήρεμη προπόνηση και πάνω απ’ όλα δεν αφήνουμε τον ενθουσιασμό να μας επηρεάσει και να μας βγάλει εκτός στόχου. Μετά από μια ήττα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Όπως είναι αναμενόμενο υπάρχει στεναχώρια και αρκετά νεύρα. Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ όσο μπορώ να βελτιώσω την κατάσταση. Καθόμαστε όλοι μαζί και προσπαθούμε να αναλύσουμε το αποτέλεσμα του αγώνα που προηγήθηκε. Ο καθένας από εμάς λέει την άποψη του και μετά από τέτοιου είδους συζητήσεις είμαι σίγουρος πως βγαίνουμε όλο και πιο δυνατοί.

  1. Είστε ευχαριστημένος από την εξέλιξη των αθλητών; 

Φυσικά και είμαι. Όλοι οι αθλητές από τον χειρότερο έως τον καλύτερο προσπαθούν για το καλό της ομάδας ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Τίποτα δεν θα μας σταματήσει να προσπαθούμε. Η Κερατέα ήταν, είναι και θα είναι η καλύτερη ομάδα.

 

  1.  Έχετε διαπιστώσει πως υπάρχουν άσχημες σχέσεις μεταξύ των αθλητών;

Μα και βέβαια όχι. Όλα τα παιδιά είναι αγαπημένα μεταξύ τους και έχουν πολύ καλές σχέσεις. Σημαντικός παράγοντας είναι πως όλοι τους είναι φίλοι και εκτός ομάδας.

 

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που αφιερώσατε και σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!!!

 

Μητρογιάννης Κωνσταντίνος

Ορφανός Σταμάτης

Γιαννούλης Ηλίας

Σχολιάστε

Top