Η Μουσική για την Διάθεση μας

Η Μουσική για την Διάθεση μας

Ωραίο είναι να ακούς τραγούδια από το Youtube όμως υπάρχουν φορές που δεν έχεις την όρεξη να κάτσεις να ψάξεις. Χρειάζεσαι κάτι που να ταιριάζει με την διάθεση σου. Σε αυτό το άρθρο θα βρεις μια ποικιλία ελληνικών αλλά και αγγλικών τραγουδιών που θα είναι ότι χρειάζεσαι εκείνη την στιγμή. Θα δεις καλλιτέχνες όπως τον Νίκο Οικονομόπουλο, τον Αντώνη Ρέμο και την Ήβη Αδάμου από την ελληνική μουσική και τον Justin Beiber, τον Sam Smith και τον Tyga από την ξένη μουσική καθώς και άλλους πολλούς  καλλιτέχνες που με τη μουσική τους θα σου φτιάξουν την διάθεση.

Τραγούδια Χωρισμού

Κάθε άνθρωπος όταν χωρίζει δεν έχει όρεξη να κάνει τίποτα άλλο και προτιμάει να είναι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο και να ακούει μουσική.Χρειάζεται κάτι που να ταιριάζει με αυτό που νιώθει.Ορίστε δύο τραγούδια που θα είναι ότι χρειάζεται:

 

Τραγούδια Αγάπης

Όταν αγαπάς κάποιον βρίσκεις διάφορους τρόπους να το δείχνεις.Ένας από αυτούς τους τρόπους είναι μέσο των τραγουδιών.Κάποια τραγούδια που είναι ιδανικά για αυτόν τον σκοπό και θα τα λατρέψετε είναι:

 

Τραγούδια Λύπης

Όλοι οι άνθρωποι περνούν δύσκολες και λυπηρές στιγμές στην ζωή τους επειδή μπορεί να έχει γίνει κάτι ή γιατί απλά με αυτή την διάθεση σηκώθηκαν το πρωί.Ακούγοντας τραγούδια που να σχετίζονται με το πως νιώθουν θα τους κάνει να αισθανθούν κάπως καλύτερα.Δύο τραγούδια από αυτά είναι:

Τραγούδια Χαράς

Την περισσότερη περίοδο της ζωή μας την διανύουμε με χαρά και αγάπη. Ακούγοντας τραγούδια και περνώντας χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους μας. Τραγούδια σαν τα παρακάτω ταιριάζουν απόλυτα με αυτή την χαρά.

 

Top