ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΝΟΣ…

Ένα πράγμα που δεν θα ήθελε κανένας άνθρωπος να το βιώσει είναι ο βιασμός. Αρκετές φορές αυτό μπορεί να προκληθεί μέσα από το διαδίκτυο, διότι μιλάς με κάποιον που δεν γνωρίζεις και δεν ξέρεις καν πως είναι στην πραγματική ζωή. Η 13χρονη Alicia είναι σίγουρο πως δεν θα ξανά είχε καμία επικοινωνία  με κανέναν άγνωστο από το διαδίκτυο μετά από αυτό το συμβάν.

Όλα ξεκίνησαν τα Χριστούγεννα του 2001 καθώς η Alicia στόλιζε με την αγαπημένοι της οικογένεια. Όλα κυλούσαν υπέροχα, ώσπου η μικρή Alicia είπε στην μητέρα της ότι πονάει το στομάχι της και πήγε να ξαπλώσει. Το θεωρούσε «αθώο ψεματάκι» και με την αφορμή αυτή, το έσκασε και  πήγε να συναντήσει τον ιντερνετικό της φίλο που μιλούσαν περίπου 8 μήνες. Μήπως άραγε δεν ήταν ένα «αθώο ψεματάκι»; Στην διαδρομή είχε κάποιες αμφιβολίες και αποφάσισε να γυρίσει πίσω, αλλά ήδη ήταν πολύ αργά… Μπήκε στο αμάξι και η Alicia θυμάται ότι της κρατούσε πολύ σφικτά το χέρι της με τόση δύναμη που νόμιζε ότι  έχει σπάσει και της φώναζε: Κάτσε καλά, κάτσε ήσυχα!  Στην αρχή σκεφτόταν πολύ αθώα πίστευε ότι θα κάνει μια βόλτα και μετά θα την γυρίσει σπίτι της, έβλεπε τις οδούς όπου από ένα σημείο και μετά δεν τις ήξερε και κατάλαβε ότι βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Άρχιζε και σκεφτόταν πως θα καταλάβουν οι γονείς της ότι βρίσκετε σε κίνδυνο; Μας εξομολογείτε ότι φοβόταν πάρα πολύ, δεν μπορούν οι λέξεις να περιγράψουν τον φόβο της! Μετά από κάποιες  ώρες οδήγησης ο άντρας σταμάτησε το αυτοκίνητο, την τράβηξε έξω  και συνέχισε να την σέρνει στις σκάλες του σπιτιού του. Μόλις την έβαλε στο υπόγειο, είδε μία πόρτα με λουκέτο και την έβαλε μέσα. Μετά της έβγαλε τα ρούχα, την κοίταξε και είπε «Αυτό θα είναι πραγματικά σκληρό για εσένα. Μπορείς να κλάψεις». Αφού της φόρεσε ένα κολάρο που κλείδωνε την έσυρε πάνω στο δωμάτιό του και την βίασε. Την έδεσε με αλυσίδες στο έδαφος, δίπλα στο κρεβάτι του. Την βίαζε, την  χτυπούσε και την βασάνιζε για τέσσερις ολόκληρες ημέρες. Όταν του αντιστάθηκε, της έσπασε τη μύτη. Την τέταρτη μέρα της είπε: «Αρχίζεις να μου αρέσεις  πολύ. Απόψε θα πάμε βόλτα» και μετά από 4 μέρες της έδωσε να φάει.

Η Alicia είχε καταλάβει ότι δεν υπάρχει λύση να σωθεί, αλλά ξαφνικά η τύχη πήγε με τον μέρος της. Άκουγε άντρες να χτυπούν με δύναμη την πόρτα, φοβήθηκε και κρύφτηκε κάτω από το κρεβάτι. Όταν μπήκαν οι άντρες μέσα συνηδειτοποίησε ότι ήταν αστυνομικοί της FBI. Μήπως αναρωτιέστε πως το FBI έφτασε εκεί; Αν ναι συνεχίστε να διαβάζετε. Ο κακοποιός είχε δημοσιεύσει την κακοποίηση της και ένας άνθρωπος την αναγνώρισε από την αφίσα αγνοουμένων παιδιών. Στάθηκε πολύ τυχερή σε αυτό το θέμα και μετά από αυτό η Alicia προσπάθησε να βοηθήσει παιδιά και να είναι προσεκτικά στο διαδίκτυο για να μην περάσουν κάτι ανάλογο όπως εκείνη. Σιγά σιγά άρχισε να γυρίζει πίσω στην καθημερινότητά της και άρχισε να μιλάει για την ιστορία της . Σήμερα 14 χρόνια μετά κάνει ακριβός το ίδιο πράγμα συμβουλεύει γονείς και παιδιά για την ασφάλεια στο διαδίκτυο μάλιστα κάνει μεταπτυχιακό στην ιατροδικαστική ψυχολογία και μετά από αυτό σκοπεύει να δουλέψει με οικογένειες και παιδιά που έχουν πέσει θύματα απαγωγής ή που να τους έχουν εκμεταλλευτεί σεξουαλικά.                                                                                                 

Η ίδια μας εξομολογείτε ότι στις αρχές δεν μπορούσε να εμπιστευτεί κανέναν, όμως έχει  βρει τον άνθρωπό  που γνωρίζει όλη την ιστορία της από την αρχή και την στηρίζει, έχουν ήδη σχεδιάσει ότι θα παντρευτούν! 

Μήπως αναρωτιέστε τι απέγινε με τον απαγωγέα;                                                                 

Ο Scott Tyree το 2003 ομολόγησε όλοι την αλήθεια και για αυτό καταδικάστηκε σε φυλάκιση 19 χρόνων και 7 μηνών!                                

 

13xronh-kakopoihsh2-juniorsclub

 Η εικόνα αυτή έχει αντληθεί από το juniorsclub.gr και η αρχική πηγή βρίσκεται στην ιστοσελίδα https://www.juniorsclub.gr/i-sokaristiki-exomologisi-mias-13chronis-pou-epese-sta-cheria-enos-pedofilou-i-viasmi-ke-i-simerini-nea-tis-zoi/

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΊΑ 

Top