Εθελοντισμός, Περιβάλλον και Χορωδία

MET_Xorodia

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:30 η χορωδία του σχολείου μας συμμετείχε στην εκδήλωση με θέμα « Εθελοντισμός και Περιβάλλον» του Μουσείου Επιστημών και Τεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, με αφορμή την παγκόσμια μέρα Εθελοντισμού.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την χορωδία του 50ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, η οποία προσέδωσε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα. Έπειτα, ακολούθησαν χαιρετισμοί και ομιλίες από μέλη του Πανεπιστημίου με θέματα επίκαιρα για το περιβάλλον και τις δράσεις του Μ.Ε.Τ.. Ακόμα, έγινε απονομή διπλωμάτων στους εκπαιδευτικούς που έλαβαν μέρος εθελοντικά στις δράσεις του προγράμματος. Αξιοσημείωτη ήταν και η βράβευση του σχολείου μας για την εθελοντική προσφορά στο Μουσείο τόσο για την συμμετοχή της Χορωδίας μας στην εκδήλωση αυτή όσο και για την συμμετοχή του σχολείου μας στο Τοπικό Πολιτιστικό Πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής 2021-2022: <<Ονειρεύομαι το μέλλον: Μεταμορφώνοντας τη Δημιουργική Γραφή σε Ψηφιακή Δημιουργία>> και στο πρόγραμμα «Χώμα  -Νερό  -Φωτιά:  αναζητώντας την τέχνη της γης από τη φύση στη χρήση και από τη χρήση στο Μουσείο» 2021-2022.

Τέλος, η Χορωδία του σχολείου μας έκλεισε την εκδήλωση με ευχάριστες μελωδίες. Τραγούδησε γιορτινά τραγούδια που δημιούργησαν στο κοινό όμορφα συναισθήματα και καλές εντυπώσεις, καθώς η Χορωδία μας απέσπασε εξαιρετικές κριτικές. Ακολούθησε ξενάγηση στη μόνιμη έκθεση του μουσείο ,όπως και στην περιοδική του Πανεπιστημίου Πατρών. Παράλληλα, οι καλεσμένοι μπορούσαν να απολαύσουν στην δεξίωση διάφορα γλυκίσματα και γιορτινά εδέσματα.

 ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ Μ.Ε.Τ. ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

IMG_20221204_203453

 

 

 

 

 

Από τη δημοσιογραφική ομάδα και μέλος της Χορωδίας: Χριστιάννα Διαμαντοπούλου

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης