Τα Βραχναίικα στη Μαδρίτη

Σαν βγεις στον πηγαιμό για τη…Μαδρίτη, να εύχεσαι να ναι μακρύς ο δρόμος ή καλύτερα διαρκείς οι περιπέτειες σου εκεί. Τους απρόβλεπτους  Κύκλωπες και τους απρόσμενους Λαιστρυγόνες μη τους φοβάσαι…. Την αγωνία του αγνώστου, την ....

IMG_20221027_105459

Ζήτω 28η Οκτωβρίου

Στο πλαίσιο της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε μια άξια προσοχής διοργάνωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Βραχναιίκων. Συμμετείχε πλήθος μαθητών από όλες τις τάξεις, με συντονίστριες τις φιλολόγους κα Οικονόμου και κα Κουνάβη. ….

Το ΓΕΛ Βραχναιίκων πηγαίνει Σινεμά

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου το σχολείο μας πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη στο κέντρο Veso Mare, προκειμένου να παρακολουθήσουν παιδιά όλων των τάξεων την εκπαιδευτική ταινία <<Καλάβρυτα 1943>>. Το πρωί προηγήθηκε εκκλησιασμός όλου του σχολείου στον Ιερό ….

Χριστουγεννιάτικος στολισμός 

   <<Το σχολείο φόρεσε κόκκινο αγιοβασιλιάτικο σκουφάκι >>   Τρίτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 12:45 . Το σχολείο φόρεσε τα γιορτινά του . Με συμφωνία καθηγητών, μαθητών και του διευθυντή η 6η ώρα αφιερώθηκε στον στολισμό ….

noe2

Οι φωνές των Παιδιών      

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Βραχναιίκων διεξήχθη η σχολική εορτή από τους μαθητές του ΓΕΛ Βραχναιίκων με θέμα το <<Πολυτεχνείο>>.           Η γιορτή άρχισε με ….

Via_8

Κάτω η Βία!!!

Η θεατρική ομάδα του σχολείου στο έλεος των τρομοκρατών Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 8:00 μ.μ. κατά τη διάρκεια της πρόβας των μαθητών-ηθοποιών του σχολείου μας σημειώθηκαν πρωτοφανή επεισόδια για τα δεδομένα της τοπικής ….

MET_Xorodia

Εθελοντισμός, Περιβάλλον και Χορωδία

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18:30 η χορωδία του σχολείου μας συμμετείχε στην εκδήλωση με θέμα « Εθελοντισμός και Περιβάλλον» του Μουσείου Επιστημών και Τεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, με αφορμή την παγκόσμια ….

IMG-50488aab18233b17200b07fb56055db6-V

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 η Γ΄ τάξη του Λυκείου μας πραγματοποίησε το ετήσιο, παραδοσιακό, χριστουγεννιάτικο παζάρι γλυκών με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση της πενθήμερης εκδρομής τους. Περιελάμβανε πλήθος γευστικών γλυκών, φτιαγμένα ….

Screenshot_1

ΚΑΛΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Την Κυριακή 15/01/2023 και ώρα 4:00 μ.μ. η θεατρική ομάδα του ΓΕΛ Βραχναιίκων κατά την διάρκεια της πρόβας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της . Ο τυχερός <<ηθοποιός >> για τη νέα χρονιά είναι ο Παναγιώτης ….