Στις 8 Απριλίου η Γ΄ τάξη του 3ου Γυμνασίου Αμαλιάδας συμμετείχε στην 4η πανελλήνια ημερίδα κλασσικού αθλητισμού στην Αρχαία Μεσσήνη.
Οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στον υπέροχο αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μεσσήνης, να παρακολουθήσουν τους αγώνες,
αλλά και να συμμετάσχουν σε κάποια αγωνίσματα. Τα αγωνίσματα οργανώθηκαν όπως ακριβώς στην Αρχαία Ελλάδα.
Σκοπός ήταν η συμμετοχή των παιδιών και η επαφή τους με τους κανόνες που ορίζει το «ευ αγωνίζεσθαι».
Διακρίθηκαν οι εξής μαθητές:
Βασιλικοπουλος Κων. 2η θέση στο μήκος άνευ φοράς
Μπάρκουλα Ελισάβετ 3η θέση στη ρίψη λίθου
Γεωργουλής Απόστολος 3η θέση στο δρόμο του μισού σταδίου
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν, για την αγωνιστικότητα και το ήθος που υπέδειξαν σε όλη τη διάρκεια των αγώνων.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.Εντάξει