Ομελέτα Καραβάκι

ΥΛΙΚΑ:

1645110954948

4 αυγά

2 κουταλιές σούπας γάλα,αλάτι

1 κουταλιά κοφτή βούτυρο

3-4 φέτες ζαμπόν

τυρί κρέμα

2 φέτες ψωμί ολικής άλεσης

12-19 λεπτές φέτες αγγούρι για διακόσμηση

Κομμάτια χρωματιστής πιπεριάς για διακόσμηση.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Χτυπάτε τα αυγά με το γάλα και το αλατοπίπερο.

Ζεσταίνετε το βούτυρο σε ένα τηγάνι, ρίχνετε μέσα το μείγμα και ψήνετε την ομελέτα και από τις 2 πλευρές

2. Σερβίρετε την ομελέτα σε μια στρόγγυλη πιατέλα.

Κόβετε το ψωμί με ένα μαχαιράκι σε σχήμα καραβιού και το τοποθετείτε στο κέντρο τις ομελέτας κάτω από το καραβάκι

Βάζετε τις ροδέλες αγγουριού για να σχηματίσετε τη θάλασσα. Τις διακοσμείτε με κομματάκια πιπεριάς.

Σχηματίζετε τον ήλιο ή τα συννεφάκια πάνω από το καραβάκι με τις φέτες του ζαμπόν. Φτιάχνετε με τυρί κρέμα τον καπνό τον καραβιού.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης