Η Ροζαλία στο σχολείο μας!

Συντάκτες: Πελαγία, Κωνσταντίνος

Η έκπληξη!

Στις 12 Απριλίου είχαμε μια ευχάριστη έκπληξη…. Χτύπησε η πόρτα, και ακούσαμε μια γλυκιά φωνούλα που έλεγε: “ Είμαι μια νεράιδα του δάσους. Τα βράδια με παίρνει ο ύπνος πάνω σε ένα βιβλίο. Το βιβλίο γίνεται το μαξιλάρι μου και βλέπω όνειρα που με ταξιδεύουν. Ένα βράδυ λοιπόν είδα ότι πήγαινα σχολείο  . Ήταν πολύ όμορφο σαν το δικό σας. Και είχε μια βιβλιοθήκη πανέμορφη… τα παιδιά κάθε Πέμπτη πήγαιναν και δανείζονταν βιβλία. Όταν ξύπνησα έκανα μια με το μαγικό μου ραβδί και βρέθηκα εδώ κοντά σας. Είναι ακριβώς όπως το είδα στο όνειρό μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που σας βλέπω. Ανυπομονώ να σας γνωρίσω. Από δω και πέρα θα γίνω η νεράιδα της βιβλιοθήκης σας. Είμαι η Ροζαλία και μ’ αρέσουν τα βιβλία”.

Ξαφνιαστήκαμε όλοι ευχάριστα. Η Ροζαλία μας ρωτάει τα ονόματά μας και γνωριζόμαστε. Μας είπε να βάλουμε και το αγαπημένο της τραγούδι έτσι για το καλοσώρισμα το οποίο λέγεται “Ρόζα Ροζαλία” και έχει μέσα το όνομά της για αυτό είναι το αγαπημένο της τραγούδι .

Το χαμόγελό της, έδειχνε νοσταλγία και ευχαρίστηση όπως και όλα τα παιδιά είχαμε ένα μεγάλο χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό μας. Όμως αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν η μελαγχολία στα μεγάλα εκφραστικά μάτια της γιατί είχε αφήσει την οικογένειά της που τόσο πολύ αγαπούσε για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα!

Της ανοίξαμε και καρτέλα δανεισμού!!!

IMG_20220412_114839[1]

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης