Πού να πάτε τα Χριστούγεννα!

Τα Χριστούγεννα αποτελούν την πιο αγαπημένη γιορτή όχι μόνο των παιδιών, αλλά και των μεγάλων. Τι καλύτερο από το να περάσετε τα Χριστούγεννα ταξιδεύοντας σε μέρη μαγικά, πανέμορφα και βγαλμένα από τον κόσμο των παραμυθιών; Τα Χριστούγεννα, οι πρωτεύουσες και όλες οι πόλεις και χωριά, φορούν τα γιορτινά τους και μας καλούν να τις επισκεφτούμε. Στη συνέχεια, σας προτείνουμε κάποιους προορισμούς τόσο στο εσωτερικό ,όσο και στο εξωτερικό, που αξίζει να επισκεφτείτε.

Ροβανιέμι – Φινλανδία

ροβανιερι

Το χωριό του Αϊ-Βασίλη είναι το μέρος που ονειρεύεται κάθε μικρός και μεγάλος να επισκεφθεί. Ειδικά για όσους αγαπούν τα Χριστούγεννα, είναι πιθανόν το ταξίδι αυτό να αποτελεί ένα όνειρο ζωής.
Στο χωριό του αγαπημένου Αγίου των παιδιών, η μαγεία κυριαρχεί όλο το χρόνο. Αξιοθέατα αποτελούν το σπίτι του Άγιου Βασίλη στο Santa Park, το εργοστάσιο παιχνιδιών, οι τάρανδοι και το ταχυδρομείο στο οποίο ταχυδρομούνται κάθε χρόνο χιλιάδες γράμματα από παιδιά όλου του κόσμου.

Βιέννη- Αυστρία

vienna

Η Βιέννη για πολλούς είναι ο αγαπημένος προορισμός για χριστουγεννιάτικες διακοπές. Ο λόγος είναι απλός. Η πόλη από τα μέσα Νοεμβρίου μοιάζει τόπος παραμυθένιος με αμέτρητα φώτα, υπαίθριες χριστουγεννιάτικες αγορές και συναυλίες στους δρόμους.

Πράγα – Τσεχία

prague-1024x565

Μια πόλη που αποκαλείται και ως “χρυσή πόλη”. Πλημμυρισμένη με φως, χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα και όμορφες χριστουγεννιάτικες αγορές.

Ο Μύλος των ξωτικών-Τρίκαλα

αρχείο λήψης

Περνώντας την πύλη των ξωτικών είναι σαν μία νεράιδα να σε αγγίζει με το μαγικό ραβδί της και να σε κάνει ξανά παιδί.
Αυτή είναι η μοναδική εμπειρία που ο Μύλος μπορεί να σας προσφέρει. Παιχνίδια, δραστηριότητες, θεματικές Κατασκευές, ήρωες, αξιοθέατα, φαγητό , όλα μαζεμένα εδώ, στον Μύλο των Ξωτικών.!

Δράμα -Ονειρούπολη

αρχείο λήψης (1)

Η «Ονειρούπολη Δράμας – Το χωριό του Αϊ- Βασίλη» είναι μια δραστηριότητα – θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο του Δήμου Δράμας, στην ανατολική Μακεδονία, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στον Δημοτικό Κήπο Δράμας και την Πλατεία Ελευθερίας.

Διαρκεί σχεδόν ένα μήνα και στο πρόγραμμά της συμπεριλαμβάνονται εκδηλώσεις όπως συναυλίες, θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, αθλητικές δράσεις, παιχνίδια και άλλα προγράμματα ενημερωτικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης