ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

                             Το διαδίκτυο       

 

Η τεχνολογία τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται εξαιρετικά . Σε όλους τους τομείς έχει αναπτυχθεί.Ένας από τους σημαντικότερους είναι το διαδίκτυο. Με το διαδίκτυο έχουμε γρήγορη και άμεση πληροφόρηση όποτε χρειαστούμε . Μπορούμε να ενημερωθούμε για θέματα που μας ενδιαφέρουν και να γνωρίζουμε τι συμβαίνει στον κόσμο ανά πάσα στιγμή. Ειδικά για εμάς τα παιδιά είναι πολύ χρήσιμο για να κάνουμε  τις σχολικές μας εργασίες.  Επίσης με αυτό μπορούμε να φτιάχνουμε ψηφιακά βιβλία ,εφημερίδες και να επικοινωνούμε με τους συμμαθητές μας .Αυτό το χρονικό διάστημα με τον κορονοϊό μας βοηθάει στο να μπορούμε να κάνουμε ηλεκτρονικές συναντήσεις και να μπορούμε να συνεχίσουμε να διαβάζουμε .

Εκτός όμως από τη γνώση ,  μας παρέχει και ψυχαγωγία . Μπορούμε να ακούσουμε μουσική και να δούμε όποια ταινία μας αρέσει.Έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε θεατρικές παραστάσεις,αλλά και αγώνες με διάφορα αθλήματα. Επίσης το διαδίκτυο μάς εξυπηρετεί στο να μπορούμε να διασκεδάσουμε με διάφορα παιχνίδια.

Πρέπει βέβαια να το χρησιμοποιούμε με μεγάλη προσοχή .Οι ιστοσελίδες που επιλέγουμε πρέπει να είναι ασφαλείς .Να μην κοινοποιούμε ποτέ τα προσωπικά μας δεδομένα  και να μην συνομιλούμε  με αγνώστους . Απαραίτητο όμως είναι να το χρησιμοποιούμε με μέτρο .Ο εθισμός με αυτό μπορεί να μας απομακρύνει από τους φίλους μας και την οικογένειά μας .Δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε τις κατάλληλες ώρες και δημιουργεί πρόβλημα στην υγεία μας.

Ακολουθεί ένα πολύ χρήσιμο βίντεο !Παρακολουθήστε το !

https://www.youtube.com/watch?v=y41bXahQVLk&t=2s

 

Καταλήγουμε λοιπόν ότι το διαδίκτυο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Θα πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί στη χρήση του. Χρησιμοποιώντας το με το σωστό τρόπο θα μπορούμε μόνο οφέλη να έχουμε από αυτό .

 

 

ypol

 

Πηγή : Dokari.gr

Αφρική

Πηγή :Athens Voice

 

Βίντεο για το διαδίκτυο:

https://youtu.be/y41bXahQVLk[απ1]

Βαγγέλης Παπαγρηγοράκης


 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης