«Επισκεπτήριο Αγάπης» από το Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Μεσοβουνίων

To Win Cancer είναι  Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, που βασικό σκοπό είχε να δώσει αισιοδοξία και να υποστηρίξει τόσο τους ασθενείς με καρκίνο όσο και τους οικείους τους. Άλλος ένας σκοπός της είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση της πολιτείας σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς.

Το επισκεπτήριο αγάπης είναι μια δράση του Win Cancer που αναπτύσσεται Χριστούγεννα και Πάσχα. Ογκολογικοί ασθενείς παίρνουν ευχητήριες κάρτες από μαθητές και απλούς πολίτες.

Έτσι και τα παιδιά της Β΄ τάξης του Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις Μεσοβουνίων Κεφαλλήνιας, με αρωγό την εκπαιδευτικό  Καλογεροπούλου Βασιλική και με την υποστήριξη της Διευθύντριας του σχολείου, κας Ουρανίας Τσούτση, δημιούργησαν και κατασκεύασαν αυτοσχέδιες ευχητήριες κάρτες και τις έστειλαν στο «Επισκεπτήριο Αγάπης».

Μια ξεχωριστή δράση από τα παιδιά, ένα πολύτιμο μάθημα ενσυναίσθησης από αυτά που ασφαλώς γεμίζουν ικανοποίηση όλους όσους συμμετέχουν, δημιουργούν, προσφέρουν ή  λαμβάνουν.  Μια ευχή, μια κουβέντα συμπαράστασης, μια θετική σκέψη μετατρέπονται σε ισχυρό εφόδιο στη μάχη που δίνουν αυτοί οι άνθρωποι και οι συγγενείς τους.

Επομένως, σας καλούμε όλους να στείλουμε ένα μήνυμα αγάπης!

«Η μάχη κατά του καρκίνου είναι δύσκολη και σκληρή, για αυτό και κανένας δεν πρέπει να νιώθει μόνος του. Γινόμαστε όλοι μαζί μια μεγάλη αγκαλιά αγάπης και συμπαράστασης», αναφέρουν τα στελέχη του WinCancer.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ιδέα της δημιουργίας του ανήκει στον αείμνηστο Λάκωνα Δημήτρη Σιάχο με καταγωγή από τους Μολάους, ενώ το έργο του συνεχίζει με ιδιαίτερη επιτυχία σήμερα η σύζυγός του Πίστη Κρυσταλλίδου.

01


εικόνα_Viber_2023-12-19_22-37-03-146

 02

03Βασιλική Καλογεροπούλου, Middle Mountain College News, 20-12-2023

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΩΝ
Περί ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΩΝ 339 Άρθρα
Ονομάζομαι Ουρανία Τσούτση, είμαι Φιλόλογος και Διευθύντρια στο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Μεσοβουνίων.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης