Αποκριάτικο Bazaar Β Τάξης Γυμνασίου

Σήμερα, στον προαύλιο χώρο του σχολείου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και πολλή συμμετοχή το αποκριάτικο bazaar των μαθητών της Β” τάξης του Γυμνασίου, με σκοπό την περαιτέρω οικονομική ενίσχυση του ταμείου της τάξης για την πραγματοποίηση της πενθήμερης εκδρομής τους  στα Ιωάννινα στις αρχές Μαρτίου.

Τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς συμμετείχαν με μεγάλο ζήλο και απεριόριστη χαρά, ώστε να υλοποιηθεί η εκδήλωση. Οι μαθητές προέτρεψαν τις μαμάδες τους να φτιάξουν νόστιμα γλυκίσματα και γευστικές λιχουδιές, ενώ τα παιδιά επιδόθηκαν με πολλή επιτυχία στην κατασκευή της παραδοσιακής Σαρακοστούλας που έπλασαν και έψησαν τα ίδια.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τις χαρούμενες παρουσίες των μαθητών και των μαθητριών που με ενθουσιασμό παρουσίαζαν σε όποιον πλησίαζε στον πάγκο τους της δημιουργίες τους, ενώ στο τέλος πραγματικά εξαντλήθηκαν όλα τα καλούδια που είχαν ετοιμάσει!!!

Ευχαριστούμε την εκπαιδευτικό κα Αντζουλέτα Αραβαντινού, που ήρθε σήμερα από το Ληξούρι για να βοηθήσει τα παιδιά μας και ήταν η ψυχή της εκδήλωσης!

Επίσης, την μητέρα και μέλος του Συλλόγου  Γονέων κα Ξανθίππη Αντύπα, η οποία ήταν στο πλευρό των παιδιών όλη την ημέρα.

5 4

Τα χαρούμενα πρόσωπα των μαθητών μας φανερώνουν την ικανοποίησή τους για την επιτυχία της εκδήλωσης.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΩΝ
Περί ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΕΣΟΒΟΥΝΙΩΝ 359 Άρθρα
Ονομάζομαι Ουρανία Τσούτση, είμαι Φιλόλογος και Διευθύντρια στο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Μεσοβουνίων.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης