ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΙ

Υλικά

1 κολοκύθι

2 αυγά

2 κουταλιές της σούπας τριμμένο τυρί

3 κουταλιές της σούπας λάδι

Αλάτι

Πιπέρι

Πάπρικα

Εκτέλεση

Βάζουμε το λάδι να ζεσταθεί στο τηγάνι.

Κόβουμε το κολοκύθι κομματάκια και το ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι μαζί με αλάτι και πιπέρι.

Σπάμε τα 2 αυγά και τα χτυπάμε μέσα σε ένα πιάτο μέχρι να γίνουν χυλός και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.

Αφήνουμε το μείγμα 1 – 2 λεπτά και μετά το αναποδογυρίζουμε και το αφήνουμε άλλα 2 λεπτά να ψηθεί.

Αφήνουμε την ομελέτα να κρυώσει για 5 λεπτά, προσθέτουμε το τριμμένο τυρί, την πάπρικα.

Το πιάτο μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα!

 

Άγγελος Κωσταράς, Β΄ Μονοθεσίου

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης