To Λογισμικό Lenmus Phonascus

lenmus

To Phonascus, από τα λατινικά «ο δάσκαλος της μουσικής», είναι ένα λογισμικό μουσικής εκπαίδευσης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να εξασκήσετε τις δεξιότητές σας στην ανάγνωση της μουσικής, να βελτιώσετε τις ικανότητές σας στην ακουστική αναγνώριση ή απλώς να μάθετε τις θεμελιώδεις αρχές της μουσικής θεωρίας και γλώσσας. Και περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας μουσικού κειμένου, ώστε να μπορείτε να γράψετε τις δικές σας παρτιτούρες.

Το LenMus είναι χρήσιμο για ακουστική εκπαίδευση!
Η μουσική υπαγόρευση είναι δύσκολη για τους μαθητές. Είναι πρακτικά αδύνατο να κάνεις ακουστική εκπαίδευση για να αναγνωρίσεις διαστήματα, συγχορδίες, κλίμακες και τονικότητα χωρίς δάσκαλο. Το LenMus Phonascus είναι πάντα εκεί για να σας βοηθήσει. Και δεν χρειάζεται να έχετε πιάνο στο σπίτι! Περιλαμβάνονται οι παρακάτω ασκήσεις:

Σύγκριση διαστημάτων.
Αναγνώριση διαστημάτων.
Αναγνώριση φθόγγων.
Αναγνώριση συγχορδιών.
Αναγνώριση Κλιμάκων.
Αναγνώριση πτώσεων.
Αναγνώριση τονικότητας.

Και οι ασκήσεις είναι πλήρως προσαρμόσιμες, για να σας επιτρέψουν να στοχεύσετε στο επίπεδο μελέτης σας ή να εστιάσετε σε εκείνα τα σημεία στα οποία αντιμετωπίζετε δυσκολίες. Για παράδειγμα, εάν δυσκολεύεστε να διακρίνετε τα διαστήματα έκτων και έβδομων, μπορείτε να διαμορφώσετε την άσκηση αναγνώρισης διαστημάτων ώστε να χρησιμοποιεί μόνο αυτά τα δύο διαστήματα.

Το LenMus είναι χρήσιμο για την εξάσκηση των εννοιών της μουσικής θεωρίας!
Το LenMus Phonascus σάς επιτρέπει να εξασκείτε συγκεκριμένες δεξιότητες και ασκήσεις. Οι διάφορες δραστηριότητες μπορούν να προσαρμοστούν για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Το Phonascus σάς επιτρέπει να εργάζεστε με τον δικό σας ρυθμό, παρέχοντας διαδραστική ανατροφοδότηση έως ότου επιτευχθεί η γνώση κάθε έννοιας. Το Phonascus περιλαμβάνει ασκήσεις σχετικά με:

Αναγνώριση και δημιουργία οπλισμών.
Δημιουργία και κατανόηση των διαστημάτων.
Αναγνώριση κλιμάκων.
Αναγνώριση συγχορδιών.
Αναγώριση πτώσεων.
Μουσική ανάγνωση
Ανάγνωση σε διαφορετικά κλειδιά

Το LenMus υποστηρίζει τα ελληνικά!

Εδώ και 2 χρόνια το λογισμικό έχει μεταφραστεί ώστε να είναι εύχρηστο για όσουν μιλάν την ελληνική γλώσσα.

Μπορεί κάποιος να το βρει πατώντας εδώ

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης