Μια αξέχαστη εκδρομή!

Οι μαθητές της ΣΤ’ του σχολείου μας πήγαν εκπαιδευτική εκδρομή στην Αθήνα 24-26/11/2023 και καταθέτουν εδώ τις εντυπώσεις τους:

» Ήταν μια ωραία περιπέτεια!», Κυριάκος Π.

«Εντυπωσιάστηκα από τον Παρθενώνα! Ένας ναός αφιερωμένος στη θεά Αθηνά που φτιάχτηκε από τους αρχαίους Έλληνες τόσα πολλά χρόνια πριν…! «, Αγγελική Χ.

«Οι τσολιάδες έξω από τη Βουλή με εντυπωσίασαν πολύ, στο ζωολογικό πάρκο είδα άγρια ζώα από κοντά και η Ακρόπολη μου άρεσε γιατί είδα πώς ζούσαν οι Έλληνες στην αρχαία Αθήνα. «, Ανέστης Τσ.

«Την προσοχή μου τράβηξε η Ακρόπολη. Δεν μπορούσα να πιστέψω πως όλο αυτό το έφτιαξε άνθρωπος και περπατούσα όπου κάποτε περπατούσε ο Περικλής!», Ζωή Φ.

«Σε αυτή την εκδρομή περισσότερο μου άρεσε η εικονική περιήγηση στην Αρχ. Αγορά της Αθήνας, το μουσείο ψευδαισθήσεων και το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. «, Γιώργος Α.

«Μου άρεσε απίστευτα το Νέο Μουσείο Ακρόπολης, οι βόλτες στις γειτονιές του κέντρου της Αθήνας κι εντυπωσιάστηκα με την αλλαγή της φρουράς μπροστά από τη Βουλή.», Γιάννης Π.

» Το ταξίδι μπορεί να ήταν λίγο βαρετό, αλλά ο προορισμός άξιζε τον κόπο! Βόλτες στην Αθήνα, Βουλή, Ακρόπολη, Μετρό και Αττικό Ζωολογικό Πάρκο ήταν αυτά που θα μου μείνουν αξέχαστα!», Μιχάλης Φ.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης