Γαλοπούλα γεμιστή

Υλικά:

1 γαλοπούλα

ρύζι

κουκουνάρι

κάστανα

αλάτι

πιπέρι

άνηθο

2  πορτοκάλια

συκωτάκια  κοτόπουλου

μουστάρδα

φρέσκα  κρεμμυδάκια

Εκτέλεση:

Στο τηγάνι σωτάρουμε  τα κρεμμυδάκια και τα συκωτάκια αφού τα έχουμε πρώτα ζεματίσει . Μετά βάζουμε το ρύζι , το αλάτι , το κουκουνάρι, τον άνηθο , τα κάστανα και τα αφήνουμε να σωταριστούν  όλα μαζί. Αλείφουμετη γαλοπούλα με μουστάρδα και πορτοκάλι μέσα έξω. Αφού κρυώσει η γέμιση, γεμίζουμε με αυτή τη γαλοπούλα, τη ράβουμε και την ψήνουμε στους 150 βαθμούς για 3 ώρες. Κατά διαστήματα αλείφουμε τη γαλοπούλα με λιωμένο βούτυρο και πορτοκάλι.

Καλή επιτυχία!

Μαρία Ε΄2

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης