Υλικά:
1 γαλοπούλα
ρύζι
κουκουνάρι
κάστανα
αλάτι
πιπέρι
άνηθο
2 πορτοκάλια
συκωτάκια κοτόπουλου
μουστάρδα
φρέσκα κρεμμυδάκια
Εκτέλεση:
Στο τηγάνι σωτάρουμε τα κρεμμυδάκια και τα συκωτάκια αφού τα έχουμε πρώτα ζεματίσει . Μετά βάζουμε το ρύζι , το αλάτι , το κουκουνάρι, τον άνηθο , τα κάστανα και τα αφήνουμε να σωταριστούν όλα μαζί. Αλείφουμετη γαλοπούλα με μουστάρδα και πορτοκάλι μέσα έξω. Αφού κρυώσει η γέμιση, γεμίζουμε με αυτή τη γαλοπούλα, τη ράβουμε και την ψήνουμε στους 150 βαθμούς για 3 ώρες. Κατά διαστήματα αλείφουμε τη γαλοπούλα με λιωμένο βούτυρο και πορτοκάλι.
Καλή επιτυχία!
Μαρία Ε΄2