Οδική Ασφάλεια: Δράσεις για αποφυγή ατυχημάτων…

+  + Την Πέμπτη 28 Μαΐου του 2021 στο ΕΠΑΛ μας πραγματοποιήθηκε μία δράση στα πλαίσια του προγράμματος “ΜΝΑΕ” με στόχο την ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας στα τροχαία ατυχήματα . Ασκήσεις προσομοίωσης και ασκήσεις ετοιμότητας έλαβαν ....

Ένα από τα δώρα του ΔΑΦΝΗ προς τους συμμετέχοντες.

Πρόκριση του ΕΠΑ.Λ. Κω στον διαγωνισμό «Έξυπνα Νησιά» του Δικτύου Αειφόρων Νήσων

Πρόσφατα το ΕΠΑ.Λ. Κω προκρίθηκε στη Β΄ φάση του μαθητικού διαγωνισμού «Τα νησιά μας φάροι βιώσιμης ανάπτυξης», που διοργάνωσε το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων (ΔΑΦΝΗ). Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό εκπαιδευτικοί, μαθητές και τοπική αυτοδιοίκηση συνεργάστηκαν και πρότειναν ….

37-covid19

Covid-19

To 2019 εμφανίστηκε στην Κίνα ένας νέος φονικός ιός, ο κορωναϊός, ο οποίος έμελλε να αλλάξει τις ζωές όλων μας. Ήδη, από τις αρχές του 2020,η εξάπλωση του ήταν τέτοια, που οι λοιμωξιολόγοι  αποφάσισαν να ….

ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ BULLYING

Σχολικός εκφοβισμός

Ο σχολικός εκφοβισμός είναι ένα κοινωνικό πρόβλημα το οποίο επηρεάζει τις ζωές των μαθητών, των καθηγητών και των  γονιών επειδή έχει ως βάση τον ρατσισμό δηλαδή την εκδήλωση μίσους σε οτιδήποτε διαφορετικό. Μέσα από ένα ….

Συμμετοχή ΕΠΑΛ ΚΩ στην Οικονομική Ολυμπιάδα

Πρόκριση της μαθήτριας του ΕΠΑΛ ΚΩ Τζέσικα Μπεκιράι στη φετινή Οικονομική Ολυμπιάδα

Η μαθήτρια του τμήματος Γ5 Οικονομίας Τζέσικα Μπεκιράι προκρίθηκε στον Περιφερειακό γύρο που έλαβε μέρος 12 -16/4/2021 διαδικτυακά για λόγους πρόληψης και προστασίας από τον COVID-19,στα πλαίσια της Οικονομικής Ολυμπιάδας. Η Οικονομική Ολυμπιάδα είναι ένας ….

αρχείο λήψης

Συνέντευξη Μπλαγοβέστας Ιβάνοβα (TEDxYouth@Rhodes)

H Μπλαγοβέστα Ιβάνοβα είναι μαθήτρια της Γ΄Λυκείου και επιλέχθηκε να συμμετέχει στο ΤEDxYouth της Ρόδου ανάμεσα σε πολλούς υποψηφίους μαθητές, ως μία από τους ομιλητές της εκδήλωσης. Το θέμα που πραγματεύεται μέσα από την ομιλία της ….

αρχείο λήψης

Συνέντευξη Αλεξάνδρας Καζαντζή (ΤEDxYouth@Rhodes)

H Αλεξάνδρα Καζαντζή είναι μαθήτρια της Β” Λυκείου και επιλέχθηκε συμμετέχει στο ΤEDxYouth της Ρόδου ανάμεσα σε πολλούς υποψηφίους μαθητές, ως μία από τους ομιλητές της εκδήλωσης. Το θέμα που πραγματεύεται μέσα από την ομιλία της ….

received_466908911266447

Φροντίζοντας το σχολείο μας!

  Με πρωτοβουλία των μαθητών της Ζώνης Δημιουργικών Δραστηριοτήτων των τμημάτων Α7 και Α6 και των καθηγητών τους, πραγματοποιήθηκαν δραστηριότητες ανάπλασης του προαυλιακού χώρου του ΕΠΑΛ Κω. Πιο συγκεκριμένα, καθαρίσαμε την αυλή μας , φέραμε χώμα, ….

Capture

Πρόκριση των μαθητών μας στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με τίτλο «Διατροφικά Challenges»

Το σχολείο μας έλαβε μέρος στον μαθητικό διαγωνισμό του Ι.Δ.Μ.Ε και προκρίθηκε στην Γ΄ φάση. O διαγωνισμός περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και την παραγωγή ενός υγιεινού εύχρηστου σνακ. Στόχος είναι οι ίδιοι οι μαθητές να μπορούν ….