Πρόκριση των μαθητών μας στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με τίτλο «Διατροφικά Challenges»

Capture

Το σχολείο μας έλαβε μέρος στον μαθητικό διαγωνισμό του Ι.Δ.Μ.Ε και προκρίθηκε στην Γ΄ φάση. O διαγωνισμός περιλαμβάνει τον σχεδιασμό και την παραγωγή ενός υγιεινού εύχρηστου σνακ. Στόχος είναι οι ίδιοι οι μαθητές να μπορούν να το παρασκευάσουν μόνοι τους, αλλά και να το μεταφέρουν μαζί τους για να το καταναλώνουν κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων.

Η ομάδα που συμμετέχει στον διαγωνισμό των Διατροφικών Προκλήσεων με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού κας Νταβουλτζοπούλου Μαρίας, αποτελείται από τους εξής μαθητές της Α΄λυκείου:

1) Πανταρώτας Θεολόγος, τμήμα Α4

2) Πιπέρης Κωνσταντίνος, τμήμα Α4

3) Καλυμιαλαρή Ραφαέλλα, τμήμα Α6

4) Ζερβού Ευφημία, τμήμα Α7

5) Παπάζογλου Παρασκευή, τμήμα Α7

6) Πέτρου Ηλιάνα , τμήμα Α7

Φτιάξανε διαδικτυακά συνδεδεμένοι στις κουζίνες των σπιτιών τους (λόγω Covid- 19) , κριτσίνια, κεικάκια με γιαούρτι , κέικ με μήλο. Τα δοκίμασαν τα παιδιά και οι συμμαθητές τους και κατά γενική ομολογία κατέληξαν ότι τα κέικ με μήλο τους άρεσαν πιο πολύ από όλα σε γεύση και υλικά, τους χόρτασαν ως ένα ιδανικό κολατσιό, ώστε να φάνε το μεσημεριανό τους με όρεξη. Τα ονομάσανε λοιπόν φρουτογλυκά, γιατί μπορούμε να βάλουμε το φρούτο της αρεσκείας μας, να προσθέσουμε ξηρούς καρπούς, σουσάμι, σταφίδες ή ότι άλλο θέλουμε από αυτά και να φτιάξουμε γρήγορα και εύκολα το σνακ που θα μας συντροφεύει καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας!

Ευχαριστούμε τους μαθητές και τον καθηγητή κο Αλέξανδρο Ιωαννίδη του τομέα Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμού για την αμέριστη βοήθεια τους στην φωτογράφιση, καθώς και την κα Μπουνταγκίδου Νίνα για την επιμέλεια των κειμένων.

Καλή μας επιτυχία λοιπόν…!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης