Εκπαιδευτική Επίσκεψη στην Εφημερίδα «Ημέρα» Ζακύνθου

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην "Ημέρα" Ζακύνθου

received_1195407734493017(1) Από την εκπαιδευτική επίσκεψη  στα γραφεία της Εφημερίδας «Ημέρα»Ζακύνθου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γ1 τμήματος του 3ου Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με δημοσιογράφους της εφημερίδας και του παραρτήματος του τηλεοπτικού καναλιού Ionian .received_3658802761013681

 

Στα πλαίσια της Σχολική Δραστηριότητας «Αγωγή Σταδιοδρομίας» οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ Γυμνασίου επισκέφτηκαν τα γραφεία της Εφημερίδας «Ημέρα» της Ζακύνθου καθώς και το τοπικό παράρτημα του Τηλεοπτικού σταθμού Ionian.
Από την εκπαιδευτική επίσκεψη  στα γραφεία της Εφημερίδας «Ημέρα»Ζακύνθου oι μαθητές και οι μαθήτριες του  3ου Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με δημοσιογράφους της εφημερίδας και να γνωρίσουν από επαγγελματίες του κλάδου της δημοσιογραφίας πως προετοιμάζονται τα άρθρα και οι συνεντεύξεις τόσο για την έντυπη μορφή της εφημερίδας όσο και για την ηλεκτρονική της μορφή.
Επίσης τα παιδιά γνώρισαν τα επαγγέλματα του καμεραμάν , του παρουσιαστή ειδήσεων σε τηλεοπτικό σταθμό καθώς επίσης και του φωτορεπόρτερ.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης