Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Την Τετάρτη 07- 05 – 25 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε’ και ΣΤ’ τάξης του σχολείου μας επισκέφθηκαν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας  για να επιβραβευτούν για την εφημερίδα που έφτιαξαν  με τη βοήθεια φυσικά και των εκπαιδευτικών τους .

Αυτή η βράβευση ήταν αρκετά σημαντική για το σχολείο, διότι  είναι η πρώτη φορά  που συμμετέχει σε έναν τέτοιο διαγωνισμό. Εκτός από αυτά οι μαθητές και οι δάσκαλοι χάρηκαν για το κτήριο που προσκλήθηκαν να βραβευτούν.

Ο  χώρος  του μεγάλου αυτού κτίσματος ήταν γεμάτος με φωτογραφίες  τόσο παλιές αλλά και καινούριες από τις νίκες του Ολυμπιακού καθώς το στάδιο αυτό του ανήκει. Εκτός από αυτές τις εικόνες είχε κάτι τεράστιες ξύλινες  βιβλιοθήκες που περιείχαν διάφορα βιβλία , ξενόγλωσσα αλλά και ελληνικά. Επιπλέον μέσα στο ΣΕΦ υπήρχαν και δυο θέατρα που μάλιστα το ένα ήταν αφιερωμένο στη Μελίνα Μερκούρη αφού είχε πάρει και το όνομα της .

Στην αρχή πήγαμε στην αίθουσα Μελίνα  Μερκούρη,  για να ακούσουμε την υπεύθυνη του κτηρίου και κάποιους δημοσιογράφους που διηγούνταν τη ζωή τους από παιδιά. Στη συνέχεια αλλάξαμε αίθουσα για να εξηγήσουμε τη διαδικασία που ακολουθήσαμε για να φτιάξουμε την εφημερίδα. Όλοι μας χειροκρότησαν και αναγνώρισαν την προσπάθειά μας. Τέλος έγινε η βράβευση και όλοι χαρούμενοι γυρίσαμε στο σχολείο.

Πιστεύω πως αυτή η μέρα ήταν σημαντική για όλους τους μαθητές, τις μαθήτριες και τους δασκάλους του σχολείου μας.

Της μαθήτριας της ΣΤ” τάξης Ε.Κ.

Περί 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΙΑΝΙΑΣ 88 Άρθρα
1o Δημοτικό Σχολείο Παιανίας