Με μουσικές εξαίσιες…με φωνές

Ο Μάνος Χατζηδάκης και ο Μίκης Θεοδωράκης

Στις 27 Μαΐου 2015 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ” τάξης του σχολείου μας συμμετείχαν στην μουσική εκδήλωση- αφιέρωμα »Με μουσικές εξαίσιες…με φωνές», που έγινε στο Συνεδριακό Κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» στην Πανεπιστημιούπολη. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στους δημιουργούς  Μάνο Χατζηδάκι και  Μίκη Θεοδωράκη. Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές του 8ου και 12ου Δ.Σ, του 1ου και 2ου Π.Π.Δ.Σ καθώς και οι φοιτήτριες του εργαστηρίου μουσικής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης. Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου καθώς και η κ. Ειρήνη Νικολάου, υπεύθυνη για τη χορωδία. Ανά διαστήματα διαβάζονταν κάποια κείμενα από τις φοιτήτριες.

Ακούστηκαν φημισμένα τραγούδια όπως «Ο γλάρος», «Άρνηση»,  «Μαργαρίτα- Μαργαρώ»,  «Αν θυμηθείς το όνειρό μου» και άλλα πολλά. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα το βρείτε εδώ.

Η εκδήλωση ήταν υπέροχη! Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, στους διοργανωτές, στους διευθυντές και εκπαιδευτικούς των σχολείων καθώς και σε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Συντάκτης: Ελένη Δ.

Σχολιάστε

Top