ΒΙΝΣΕΝΤ ΒΑΝ ΓΚΟΓΚ


Προσωπογραφία από τον ίδιο τον Βίνσεντ Βαν Γκόγκ για τον οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ

ΑΝΟΙΞΗ

 

Δείτε τους πίνακες από τον παραπάνω σύνδεσμο και διαλέξτε αυτούς που σας αρέσουν και πείτε γιατί ή ότι άλλο νομίζετε που να αφορά τον πίνακα που σας αρέσει 

9 Σχόλια

  1. Από τα έργα του Βάν Γκόγκ περισσότερο μου άρεσε η » Έναστρη Νύχτα πάνω από τον Ροδανό » του 1888. Μου αρέσει γιατί έχει όμορφα χρώματα και γιατί σε σχέση με τα υπόλοιπα είναι πιό χαρούμενο.

  2. καλημέρα κύριε Ανδρέα,μου άρεσαν όλοι οι πίνακες αλλά πιο πολύ «ο δρόμος με Κυπαρίσσι και Αστέρι».Περνάει πολλά μηνύματα οπώς την ανάγκη της παρέας,την απέραντη αγάπη και την ελπίδα.

  3. Εμένα μου άρεσε ο πίνακας «Η ανατολή σε χωράφι με σιτάρι την άνοιξη»,διότι ο καλλιτέχνης
    συνδυάζει απλά, δύο ωραία χρώματα και επίσης μπορώ να δω πόσο αληθινά είναι τα σιτάρια
    καθώς χορεύουν μαζί με τον άνεμο.

  4. Από τους πίνακες μου άρεσαν πιο πολύ οι δυό ανθισμένοι οπωρωνες [1888]επειδή δείχνει όμορφα τοπία,ανθισμενα,με ωραία χρώματα.Επίσης μου άρεσε το ψάρεμα την Άνοιξη [1887]επειδή έχει πολύ ωραίες λεπτομέρειες και μου άρεσε πολυ η φιγούρα του ψαρά.

  5. Καλησπέρα σας κ.Αντρέα. Όλοι οι πίνακες του Vinsent Van Gogh μου αρέσουν πολύ αλλά αυτοί που ξεχωρίζουν είναι «Οι Ανθησμένες δαμασκηνιές»που τις ζωγράφισε το 1888,»Ο Ανθησμένος οπωρώνας» που πάλι τον ζωγράφισε το 1888 και «Η Ανθησμένη αμυγδαλιά»που και αυτή τη ζωγράφισε το 1888.Μου αρέσουν πολύ αυτοί οι πίνακες γιατί ο ζωγράφος τους πρόσεξε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρια και τέλος μου αρέσουν γιατί έχουν ζωντανά χρώματα όπως άλλωστε όλοι οι ανοιξιάτικοι πίνακές του.

Υποβολή απάντησης