Διαδικτυακή συνάντηση εκπαιδευτικών και μαθητών/μαθητριών

Την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε η τρίτη διαδικτυακή συνάντηση εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών του Ευρωπαϊκού έργου eTwinning 2024-25, Bridging European Cultures through Senses, με σκοπό την επικοινωνία και τη γνωριμία των μαθητών/τριών όλων των συνεργαζόμενων Σχολείων. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην πλατφόρμα TwinSpace του έργου, στο Online Meetings.

Στη συνάντηση συμμετείχαν μέλη από τα συνεργαζόμενα Σχολεία, εκπαιδευτικοί και μαθητές/μαθήτριες του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ. Ξάνθης, του Ödemiş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Turkey, του ΓΕ.Λ. Παμφίλων, του 9ου Γυμνασίου Νίκαιας, του Λυκείου Λατσιών Κύπρου και του Λυκείου Ακροπόλεως Λευκωσίας.

Στη συνάντηση οι μαθητές και οι μαθήτριες όλων των συνεργαζόμενων Σχολείων γνωρίστηκαν μεταξύ τους, αντάλλαξαν χριστουγεννιάτικες ευχές και πραγματοποίησαν μια κοινή διαδικτυακή δράση.

Δείτε την παρουσίαση της 3ης διαδικτυακής συνάντησης παρακάτω.

3rd online teachers' and students' meeting

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης