«ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ: Σπιτικές συνταγές για μαύρους κύκλους και πρησμένα μάτια!»

υγθκ

«ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ  ΟΜΟΡΦΙΑΣ:   Σπιτικές συνταγές για μαύρους κύκλους και πρησμένα μάτια!»

Μια δυσάρεστη έκπληξη μπορεί να σας περιμένει το πρωί εάν ξενυχτάτε πολύ! Αλλά μην μου πανικοβάλλεστε ! Δεν θα σας αφήσουμε να εμφανιστείτε πρώτη ώρα έτσι! Υπάρχει λύση γρήγορη και κυρίως αποτελεσματική!

Διαλέξτε ποια είναι καλύτερη για εσάς:

 1.Χρησιμοποιήστε μια σταγόνα ελαίου βιταμίνης Ε στο δάχτυλο σας και κάντε απαλό μασάζ γύρω από τα μάτια σας για να αυξήσετε την κυκλοφορία στην περιοχή και να σφίξει το δέρμα.

2.Πάρτε 1 κουταλάκι του γλυκού γάλα σε σκόνη και ανακατέψτε με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι. Απλώστε τη μάσκα κάτω από τα μάτια και αφήστε το να στεγνώσει για 15-20 λεπτά.

3.Μια άλλη αποτελεσματική σπιτική μάσκα για τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια μπορεί να παρασκευαστεί χρησιμοποιώντας σκόνη από κουρκουμά και χυμό ανανά. Ανακατέψτε τα υλικά  και αφήστε τη μάσκα να δράσει για 30 λεπτά.

4.Ανακατέψτε μερικά φύλλα μέντας μαζί με μέλι. Εφαρμόστε τα φρεσκοτριμμένα φύλλα γύρω από τα μάτια σας και αφήστε τα για 10 ή 15 λεπτά. Οι ιδιότητες της μέντας θα ανανεώσουν τα κουρασμένα μάτια.

5.Το γιαούρτι από μόνο του είναι μια καταπληκτική φυσική μάσκα και κουρασμένα και πρησμένα μάτια. Απλώστε λίγο γιαούρτι στην περιοχή γύρω από τα μάτια και θα δείτε πώς θα ξεπρηστούν και θα ξεκουραστούν.

 

Επιμέλεια άρθρου : Ατματζίδου Αλεξάνδρα

Σχολιάστε

Top