Πρώτον, τα φαγητά δεν είναι καλά και οι μαθητές παραπονιούνται συχνά γι’ αυτό. Θα έπρεπε το κριτήριο επιλογής των catering να μην είναι οικονομικά κριτήρια, αλλά η ποιότητα.
Δεύτερον, η σίτιση θα έπρεπε να έχει ένα ολοκληρωμένο μενού, από όλες τις ποικιλίες των φαγητών καθώς και πολλά φρούτα, καλύτερα χωρίς φυτοφάρμακα, αλλά αν δεν γίνεται, να υπάρχει τουλάχιστον ένα μαχαίρι για να καθαρίζουμε τη φλούδα τους.
Τρίτον, πολλά φαγητά είναι ανθυγιεινά, γιατί είτε η ποιότητά τους είναι κακή, είτε δεν μαγειρεύονται καλά. Θα έπρεπε το catering να φροντίζει όχι μόνο να φέρνει τα φαγητά, αλλά και να είναι υγιεινά και με πολλά θρεπτικά στοιχεία.