Κυκλοφορώ με ασφάλεια

Στις 18 Ιανουαρίου 2024 οι μαθητές της Γ΄κ αι Δ΄ τάξης είχαν την ευκαιρία στο χώρο του σχολείου μας να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής » κυκλοφορώ με ασφάλεια». Μέσα από βιωματικές δραστηριότητες ανακάλυψαν το πόσο σημαντική είναι η κυκλοφοριακή αγωγή.

Η ακροστιχίδα της ελιάς

elia

Η ακροστιχίδα της ελιάς Προσπάθησε να συμπληρώσεις την ακροστιχίδα της ελιάς: 1. Ε _ _ _ _ _ _ _ _ 2. Λ _ _ _ _ _ _ 3. Ι _ _ _ _ _ 4. Α_ _ _ _ _ _ _   1.  Λέγεται κι έτσι το λάδι. 2. Τα χρησιμοποιούν για να μαζεύουν τις ελιές. 3. Και σ ΄αυτήν τη χώρα υπάρχουν ελιές. 4.   Η ελιά λέγεται έτσι επειδή ζει πολλά χρόνια.    

Έναρξη λειτουργίας της δανειστικής μας βιβλιοθήκης

ββιβλιοθήκη

Η βιβλιοθήκη της τάξης μας λειτουργεί ως δανειστική από την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023. Ο κύριος στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η ενίσχυση της φιλαναγνωσίας των μαθητών.  Με τη λειτουργία της δανειστικής βιβλιοθήκης τα παιδιά μαθαίνουν να σέβονται τα βιβλία. Θα πρέπει να τα διατηρούν καθαρά, να μην τα σκίζουν και έτσι να καταλάβουν πως μόνο μ”  αυτόν τον τρόπο τα βιβλία κρατιούνται «ζωντανά» ώστε να είναι δυνατό να  τα δανείζονται για πολύ καιρό όλο και πιο πολλά παιδιά.