Αθλητική επικαιρότητα

 

Παναθηναϊκός

Για πρώτη φορά έπειτα από μεγάλο χρονικό διάστημα είδαμε κόσμο στα ελληνικά αλλά και στα Ευρωπαϊκά γήπεδα.   Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού επισκέφτηκαν το κλειστό του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της προπόνησης και -με αποστάσεις και μάσκες- φώναζαν συνθήματα με σκοπό να εμψυχώσουν τους παίχτες της ομάδας τους  για το κρίσιμο ματς με την Μπασκόνια το οποίο και έχασε με μικρή διαφορά. Στο γεγονός αυτό πρωτοστάτησε ο Χιόνια ο όποιος αφού πρώτα παράτησε την προπόνηση, ανέβηκε στο πέταλο και φώναζε κι εκείνος συνθήματα μαζί με τους οπαδούς της ομάδας του.

 

Συνεχίζει η συνεργασία με την Ελληνική Δημοκρατία για την αγορά του ΟΑΚΑ, ενώ την ίδια στιγμή έχουν ξεκινήσει τα έργα του << Βοτανικού>> έργο αξίας 75 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Επιστρέφει ο Νεμάνια Νέντοβιτς έπειτα από σοβαρό τραυματισμό. Ενώ τέλος της σεζόν έρχεται ο Τζέιμς.

 

Άεκ

Ο Ινσούα, έπειτα από σοβαρό τραυματισμό με την Μπάνφιλντ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 78ο λεπτό λόγω τρομερού τραυματισμού. Ο αμυντικός της ΑΕΚ στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα από την άμυνα συγκρούστηκε με τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας με τελικό αποτέλεσμα να σπάσει το σαγόνι του.

 

Ολυμπιακός

Ο παίκτης του Ολυμπιακού << Ματιέ Βαλμπουενά>> ανακοίνωσε ότι θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό καθώς και στον Πειραιά μέχρι το τέλος της καριέρας του.

 

Κωνσταντίνος Τσίλης

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης