ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΑΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥΣ

  Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος του Σωματείου Διάζωμα «Υιοθεσία αρχαίων θεάτρων. Μαθητές ξεναγούν μαθητές στα αρχαία θέατρα» οι μαθητές του γυμνασίου Ερέτριας επικοινωνούν μέσω Webex με τους μαθητές του Γυμνασίου Σχηματαρίου, συνεργάζονται με αυτούς και τους υπόσχονται πως θα τους ξεναγήσουν στο Αρχαίο Θέατρο της πόλης τους κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους σε αυτήν.Η επίσκεψη προγραμματίστηκε και έγινε στις 5 Απριλίου.

Για το  Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας

Τα χρόνια πέρασαν……. Τα δέντρα γέρασαν…….

Αλλά το ιδιαίτερο θέατρο σώθηκε!!!

Με χαρακτηριστικά που είναι μαγικά

Και όχι μόνο τα βασικά….

Εφηάννα Οικονομίδου

 

20220311_010009

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

DSC05182

«Υιοθεσία Αρχαίου Θεάτρου Ερέτριας» (Συνεργάζονται τα σχολεία: Γυμνάσιο Σχηματαρίου-Γυμνάσιο Ερέτριας)

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

1 (1)Κάποιες από τις προετοιμασίες των Ξεναγών μας 2Οι Ξεναγοί της Γ΄τάξης 3Οι φιλοξενούμενοί μας μαθητές του Γυμνασίου Σχηματαρίου(Β΄τάξη)  4Ο κ. Διαμαντάκης και οι κ. Αντωνίου και Παπαμήτρου από το Γυμνάσιο Σχηματαρίου. Μαζί τους η κ. Ρουμπή, εκπαιδευτικός του Γυμνασίου Ερέτριας 5Μέσα από το Αρχαίο Θέατρο Ερέτριας οι μαθητές και των δύο σχολείων υμνούν την ΕΙΡΗΝΗ 6 DSC05281 7 8 9 10Η κ. Παρίσση Σταυρούλα, υπεύθυνη του Μουσείου Ερέτριας, πρόθυμα άνοιξε τις πόρτες του ημέρα που αυτό είναι κλειστό.11 (1) 14 11 (2)

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΑΓΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ

DSC05184

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΩΝΙΑ

DSC05183

ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΕΡΕΤΡΙΑΣ