Εντυπώσεις από το βιντεάκι για Τρίλοφο από τα παιδιά του Δημοτικό Λαγυνών

20230131_182928

 

 Τρίλοφος Ημαθίας
                   Το βιντεάκι είναι από μία διαφορετική οπτική γωνία. Καταλαβαίνουμε ότι οι κάτοικοι έχουν καλή ζωή στο θέμα του οξυγόνου, καθώς γύρω από τις πολλές μονοκατοικίες υπάρχουν πολλά δέντρα και χωράφια. Φαίνεται ότι δεν έχει πολύ φασαρία, αφού την ώρα που τραβήχτηκε το βίντεο δεν έχει πολλά αμάξια. Από αυτό το βιντεάκι αναγνωρίζουμε  πολλές λεπτομέρειες για την ζωή των κατοίκων. Από τα πολλά και μεγάλα χωράφια που έχει, μάλλον οι περισσότεροι κάτοικοι είναι αγρότες.
Από Κωνσταντίνα Δ.
Στο βιντεάκι βλέπουμε πως ο Τρίλοφος Ημαθίας έχει πολλά σπίτια, δέντρα και χωράφια. Φαίνεται να είναι μεγάλο χωριό και πολύ καθαρό. Θα ήθελα να το επισκεφτώ να γνωρίσω τους κατοίκους και να μάθω κι άλλα για το χωριό τους.
Από Κατερίνα Κ.
Οι πληροφορίες που μας δίνει το βιντεάκι, είναι ότι το χωριό είναι πεδινό και γύρω έχει και βουνά. Έχει χωράφια και καλλιέργειες και οι άνθρωποι έχουν αυλές στα σπίτια τους. Το χωριό δεν είναι πολύ μεγάλο αλλά έχει αρκετά σπίτια.
Από την Αυγή
ΠΑΠΑΣΥΜΕΩΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
Περί ΠΑΠΑΣΥΜΕΩΝ ΕΛΙΣΑΒΕΤ 3 Άρθρα
Το περιοδικό μας έχει θέματα κοινωνικού προβληματισμού και προτάσεων,μόδας ,προτάσεις ταινιών.Η συντακτική μας ομάδα έχει μαθητές από όλες τις τάξεις του σχολείου.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης