Υλικά:
- 500 γραμμάρια σπαγγέτι
- Ελαιόλαδο και τριμμένο τυρί
Υλικά για τη σάλτσα:
- δύο συσκευασίες αποφλοιωμένα ντοματίνια
- Ελαιόλαδο
- Ένα μικρό κόκκινο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- Λίγες σταγόνες ξύδι από κρασί
- Αλάτι
- Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- Μισό ματσάκι πλατύφυλλο βασιλικό
- Ένα κλωνάρι ρίγανη
- Δύο τρεις πρέζες ζάχαρη
Βράζετε τα μακαρόνια, βάζετε τα υλικά για τη σάλτσα σε κατσαρόλα μέχρι να είναι έτοιμη και απολαμβάνεται τα μακαρόνια σας!
Πηγή φωτογραφιών: Google
