Ας γελάσουμε και λίγο…

1. Ο Νικολάκης περνά από την πλατεία του χωριού μεταφέροντας μια γλάστρα με ένα λουλούδι. Ο δάσκαλός του βλέποντάς τον του φωνάζει:
-Ε Νικολάκη πολύ ωραίος ο πανσές που κρατάς.LOL! Laughing Out Loud
-Δεν είναι πανσές κύριε, υάκινθος είναι, απαντά ο Νικολάκης.
-Ναι, ε; (του κάνει ο δάσκαλος) Και πώς γράφεται το πρώτο «ι» στη λέξη υάκινθος;

-Δίκιο έχετε κύριε, πανσές είναι, απαντά αμέσως ο Νικολάκης.

2. Ποιο είναι το άκρον άωτον της γκαντεμιάς; Να λένε την πεθερά σου Ελπίδα και να ξέρεις ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
- Πώς λέγεται το καλό που γίνεται 2 φορές; Καλώδιο.
- Πώς λέγεται αυτός που δεν έχει συκώτι; Ασύκωτος.
- Πώς λέγετε το λάδι που αναστενάζει; Αχλάδι!
- Πώς λέγονται όλες οι μπρίζες μαζί; Μπριζ-όλες.
- Πώς λέγεται το πολύ ακριβό γάλα; Γαλαξίας.
- Πώς λέγεται αυτό που αρχίζει από Φ τελειώνει σε Σ και έχει ένα γράμμα; Φάκελος!

3. Μπαίνει μια τύπισσα σε ένα ζαχαροπλαστείο και ρωτάει για τα γλυκά
«Τι είναι αυτά;» ρωτάει τον ζαχαροπλάστη.
«Αυτά είναι τουλούμπα», της απαντά.
«Α, αν δεν έρθει να τα πάρει ο Λούμπας να τα πάρω εγώ»

4. Είναι δύο γέροι που πάσχουν από Αλτσχάιμερ. Κάποια στιγμή σηκώνεται ο ένας και λέει χαρούμενος: «Αλέξανδρε, εγώ σε λίγες ημέρες θα γίνω καλά. Μου το είπε ο γιατρός Βρέθηκε ένα καταπληκτικό φάρμακο που γιατρεύει το Αλτσχάιμερ». – «Άντε Και πώς λέγεται»- «Κοίτα να δεις… Χμμ.. Πώς τον λέγανε τον πόλεμο;»- «Ποιον πόλεμο, τον Δεύτερο Παγκόσμιο»- «Όχι, όχι Αλέξανδρε τον άλλο» – «Ποιον, αυτόν του 1821;»- «Όχι, όχι τον άλλο, πιο παλιά». – «Ποιον εννοείς τον Τρωικό Πόλεμο;»- «Ναι, αυτόν Γιατί πήγαν εκεί οι Έλληνες – «Για την ωραία Ελένη». – «Α, μπράβο» Τότε φωνάζει προς την κουζίνα «Ρε Ελένη πώς το λέγανε το φάρμακο που είπε ο γιατρός»

5. Η δασκάλα έχει βάλει στους μαθητές θέμα έκθεσης «Μάνα υπάρχει μόνο μία». Μετά από λίγες μέρες αρχίζει να διαβάζει τις εκθέσεις μέσα στην τάξη. Πρώτη έκθεση είναι αυτή της μικρής Μαιρούλας «Την προηγούμενη εβδομάδα που ήμουν άρρωστη η μαμά μου ήταν συνέχεια στο προσκέφαλό μου και με περιποιούταν για να γίνω καλά. Μάνα υπάρχει μόνο μία”. Μετά αρχίζει να διαβάζει την έκθεση του Κωστάκη «Την προηγούμενη εβδομάδα είχα χτυπήσει το πόδι μου και η μαμά μου με περιποιήθηκε βάζοντας μου επίδεσμο. Μάνα υπάρχει μόνο μία». Μετά διαβάζει την έκθεση του Νικολάκη: «Την προηγούμενη εβδομάδα είχε έρθει ο θείος μου ο Κώστας και η θεία μου η Κική και όταν τους ρώτησε η μητέρα μου τι θέλουν να πιούν αυτοί απάντησαν “μπύρα” Με στέλνει η μάνα μου στο ψυγείο να φέρω δύο μπύρες και ανακαλύπτω ότι υπάρχει μόνο μία Φωνάζω τότε κι εγώ “Μάνα Υπάρχει μόνο μία”»

6. Ένας ταξιδιώτης ρωτά ένα χωρικό:
-Δε μου λες, έχει γεννηθεί στο χωριό σας κανένας μεγάλος άνδρας;
Ο χωρικός αφού το σκέφτεται λίγο του απαντά:
-Μπα, όλοι εδώ γεννιούνται μικροί.

7. Στην αυλή του σχολείου μια μητέρα πλησιάζει μια άλλη και της λέει:
- Ακούστε κυρία μου, μπορώ να ανεχθώ την αντιγραφή που κάνει ο κανακάρης σας από τα τετράδια του γιου μου, αλλά δεν πρόκειται να ανεχτώ το ξύλο που του δίνει, όταν είναι λάθος οι λύσεις!

8. Φωνάζει ένας γιατρός τον υδραυλικό σπίτι του για να του φτιάξει την βρύση. Όντως έρχεται ο υδραυλικός σφίγγει δυο σωλήνες και φτιάχνει την βρύση. Τον ρωτάει ο γιατρός:
- Τι χρωστάω;
- 200 ευρώ.
- Τι; 200 ευρώ; Εγώ είμαι γιατρός, σπούδασα, πήρα πτυχίο και παίρνω 50 ευρώ εσύ γιατί παίρνεις 200;
- Και εγώ όταν ήμουν γιατρός 50 έπαιρνα!!!!

9. Μαθητής: -Κύριε, αφού η γη περιστρέφεται, όπως λέτε, γιατί δεν πέφτουνε ανάποδα οι άνθρωποι, όταν η γη είναι γυρισμένοι ανάποδα;
Δάσκαλος: -Δεν πέφτουνε, γιατί τους κρατά ο νόμος της βαρύτητας.
Μαθητής: -Και πριν ψηφιστεί ο νόμος αυτός, πως κρατιόντουσαν!;

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης