H Μιχαηλίδη Χριστίνα προτείνει καλές ταινίες

ΑΠΟ: Οι μικροί μας δημοσιογράφοι - Ιαν• 25•18

Αγαπητοί συμμαθητές και συμμαθήτριες,

γράφω αυτό το άρθρο για εσάς, για να σας προτείνω ωραίες σειρές αλλά και ταινίες, οι οποίες είναι ρομαντικές, με κωμωδία, ορισμένες με επιστημονική φαντασία, με δράση και μυστήρια.

Αρχικά οι σειρές που θέλω να σας προτείνω είναι:

The Vampire Diaries (TVD). Αυτή η σειρά είναι με βρικόλακες (και αρχικούς βρικόλακες), λυκάνθρωπους, αν είναι και βρικόλακας και λυκάνθρωπος λέγετε υβρίδιο, μάγισσες, αν είναι και μάγισσα και βρικόλακας λέγετε αιρετικός, σειρήνες, ταξιδευτές, σωσίες και τέλος κυνηγοί βρικολάκων.

Είναι μια πολύ ωραία σειρά με 8 σεζόν και κάθε σεζόν έχει έως και 24 επεισόδια.

Μετά το TVD βγήκε και το Τhe Originals που είναι σαν η συνέχεια του ΤVD αλλά μας λέει για την ιστορία των αρχικών βρικολάκων.

Η συνέχεια είναι πολύ ωραία και έχει 4 σεζόν έως και 24 επεισόδια. Μάλιστα στις 20 Απριλίου θα βγει και η 5η σεζόν!

Μια ,επίσης, ωραία σειρά είναι το Pretty Little Liars (PLL)! Είναι μια ταινία με πολύ μυστήριο, αλλά είναι και ρομαντικό. Κάποια επεισόδια είναι λίγο τρομαχτικά.

Έχει 7 σεζόν έως και 24 επεισόδια και αυτό.

Μια ακόμη ωραία σειρά είναι το Reign . Είναι πολύ ωραία σειρά που μας δείχνει αληθινά γεγονότα από τα παλιά τα χρόνια, δηλαδή είναι για την ιστορία και για τον πόλεμο ανάμεσα στην Γαλλία και στην Αγγλία.

Έχει σεζόν έως και 22 επεισόδια.

Τελειώνοντας με τις σειρές σας προτείνω ,ακόμη, να δείτε το JONAS brothers! Μια υπέροχη σειρά, ρομαντική αλλά και κωμωδία! Έχει πολύ αστείες σκηνές.

Έχει μόνο 2 σεζόν έως και 21 επεισόδια, αν και θα ήθελα πάρα πολύ να το συνεχίσουν!

Τώρα πάμε στις ταινίες, οι οποίες είναι:

Μια ωραία ταινία είναι το F-The Prom. Eίναι μια ταινία που πιστεύω πως μας αναφέρετε πιο πολύ για το bullying στα σχολεία. Κάποιες σκηνές είναι αστείες και ρομαντικές. Το τέλος βέβαια δεν μου άρεσε πολύ..

Το cindirella one upon a song είναι μια ταίνια όπως αρκετές άλλες ταινίες που έχουν βγει για την σταχτοπούτα, αλλά αυτή διαφέρει αρκετά πολύ σε κάποιες σκηνές.

The notebook μια πολύ ωραία και ρομαντική ταινία, με ένα υπέροχο τέλος και πολύ συγκινητικό!

Τέλος το you before me, τέλεια ταινία με επίσης συγκινητικό και ρομαντικό τέλος!

 

Μιχαηλίδη Χριστίνα  β3

 

Top