Εκδρομές και πάλι, από την Εβίτα Σπυράκη

Το σχολείο μας ετοιμάζεται για την πρώτη ολοήμερη εκδρομή του.

Τα τελευταία δυο χρόνια δεν πηγαίναμε εκδρομές λόγω του covid-19. Αυτό μας στενοχώρησε όλους και ανυπομονούσαμε να τελειώσει ο κίνδυνος της πανδημίας για να ξαναπάμε εκδρομές. Τώρα μετά από δυο χρόνια ξεκινάμε πάλι να πηγαίνουμε.

Οι λόγοι που δεν πραγματοποιούνταν εκδρομές την περίοδο της πανδημίας ήταν για να μειώσουμε τις πιθανότητες να κολλήσουμε covid. Αλλά  ακόμα και να γίνονταν κάποιες από αυτές δεν θα τις χαιρόμασταν, καθώς θα είχαμε αγωνία μήπως κολλήσουμε.

Μία αρνητική συνέπεια του να μην πηγαίνουμε εκδρομές είναι ότι χάσαμε πολλές εμπειρίες. Επιπλέον, κλειστήκαμε στο σπίτι και απομακρυνθήκαμε από τους φίλους μας.

Ευτυχώς πλέον ΠΑΛΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ!!!

Τις εκδρομές που χάσαμε όμως πώς θα τις αναπληρώσουμε; Εγώ σκέφτομαι ότι πρέπει να χαιρόμαστε τις εκδρομές που θα πάμε τώρα, όσο πιο πολύ μπορούμε. Εκτός από αυτό μπορούμε να κάνουμε περισσότερες και μεγαλύτερες εκδρομές, τώρα πια που δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος. Όπως καταλαβαίνετε έχω ανάμεικτα συναισθήματα χαράς και λύπης μαζί. Χαράς που αρχίσαμε πάλι τις εκδρομές και λύπης για αυτές που χάσαμε.

εικόνα_Viber_2022-06-12_12-31-14-628

ΕΚΔΡΟΜΗ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης