Walt Disney World

Η Disney στη Φλόριντα αποτελείται από 4 θεματικά πάρκα. Το Magic Kingdom είναι το παλιότερο πάρκο με κεντρικό αξιοθέατο το παλάτι της Σταχτοπούτας! Εκεί μπορείτε να δείτε την θεαματική παρέλαση με άρματα των παραμυθιών κι αγαπημένους ήρωες! Μην παραλείψετε να πετάξετε με τον Πίτερ Παν και το μαγικό χαλί του Αλαντίν, να δείτε το Small World, να ταξιδέψετε με τους πειρατές της Καραϊβικής, να μπείτε στο στοιχειωμένο σπίτι, να ταξιδέψετε με το ποταμόπλοιο και οπωσδήποτε να ανεβείτε στο τρενάκι του Thunder Mountain και του Space Mountain!! Φυσικά μπορείτε να φάτε Disney snacks στα πολυάριθμα εστιατόρια και καφέ. Μην φύγετε χωρίς να δείτε το βραδινό show με τα πυροτεχνήματα!!

DIS2

 

Δεύτερο πάρκο το Epcot Center, η πόλη του μέλλοντος με κεντρικό αξιοθέατο το Spaceship earth, μία μεταλλική σφαίρα, όπου μέσα ταξιδεύεις στην εξέλιξη της ανθρωπότητας. Μπορείτε να δείτε καλλιέργειες του μέλλοντος, να πετάξετε με το Soarin πάνω από αξιοθέατα διαφόρων χωρών, να ταξιδέψετε με διαστημόπλοιο στον Άρη, αλλά και να επισκεφτείτε μικρογραφίες χωρών που βρίσκονται συγκεντρωμένες γύρω από μία όμορφη λίμνη, όπως Μεξικό, Κίνα, Καναδά, Φιλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Μαρόκο!! Μην παραλείψετε να παρακολουθήσετε το νυχτερινό σόου με φώτα, λέιζερ, μουσική και πυροτεχνήματα γύρω από τη λίμνη!

DIS3

Επόμενο πάρκο το Hollywood Studios, όπου μπορείτε να δείτε πώς γυρίζονται οι ταινίες. Πάρτε μέρος στα γυρίσματα της ταινίας του Indiana Jones, παρακολουθείστε το 3D Muppet Show, δείτε ζωντανά την θεατρική παράσταση της πεντάμορφης και του τέρατος και ανεβείτε σε τρομακτικά αλλά αξέχαστα roller coasters, όπως το Rolling Stones και το στοιχειωμένο Hollywood Tower. Οι μικρότεροι επισκέπτες μπορούν να ανέβουν στο Slinky Dog Dash του Toy Story, αλλά και σε πολλά άλλα παιχνίδια. Οπωσδήποτε πρέπει να επισκεφτείτε την τελευταία προσθήκη του πάρκου, τη νέα πτέρυγα Star Wars Galaxy Edge, όπου θα νιώσετε πραγματικά σαν να βρίσκεστε σε άλλο γαλαξία!! Και φυσικά μην χάσετε το βραδινό show με τα πυροτεχνήματα!

DIS4

Τελευταίο, αλλά κατά την άποψή μου ωραιότερο, το Animal Kingdom με κεντρικό αξιοθέατο το δέντρο της ζωής από το έργο Lion King, στις ρίζες του οποίου υπάρχει 4D ταινία με έντομα. Τοπ θέαμα το Avatar, όπου πετάτε με προσομοιωτή στην φανταστική Πανδώρα!! Υπέροχη παράσταση του Lion King, πραγματικό σαφάρι στην άγρια φύση, κατάβαση ποταμού στην Ινδία, περίπατος στα ερείπια του παλατιού του Μαχαραγιά, τρελή πορεία με τρενάκι στο Έβερεστ και τρενάκι στη γη των δεινοσαύρων. Λόγω των πολυάριθμων ζώων που κατοικούν στο πάρκο, η νυχτερινή παράσταση δεν περιλαμβάνει πυροτεχνήματα παρά μόνο μουσική και φώτα!!

    DIS5

Μ.Φ. ΣΤ1 Σχ. Έτος 2019-2020

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης