Ολοκλήρωση Προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας

Με την έναρξη των ηλεκτρονικών εγγραφών για το Λύκειο και την ενημέρωση/υποστήριξη προς τους ενδιαφερόμενους γονείς
των μαθητών/τριών της Γ τάξης ολοκληρώθηκε το Πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας που υλοποιήθηκε τη φετινή σχολική χρονιά στο Σχολείο μας.

Αναφερόμαστε στο Πρόγραμμα με τίτλο:

«ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟ 11ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ»

που υλοποιήθηκε με μαθητές/τριες της Γ τάξης με το συντονισμό παιδαγωγικής ομάδας που αποτελούνταν από το διευθυντή του Σχολείου κ. Μίχα Παναγιώτη και την εκπαιδευτικό κ. Βλαχοδήμου Ευπραξία.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος δημιουργήθηκε  το παρόν ηλεκτρονικό περιοδικό ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ με 24 τεύχη που περιέχει όλη την πορεία και το υλικό. Επίσης μάθημα με το όνομα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ στην ηλεκτρονική τάξη του σχολείου μας.

Ίσως άλλη να ήταν η πορεία αν ο κορωνοϊός δεν ερχόταν στις ζωές μας. Παρά τις δυσκολίες που επέβαλε ο εγκλεισμός προσπαθήσαμε με την επιλογή κατάλληλου υλικού να δώσουμε διεξόδους στους προβληματισμούς των μαθητών και μαθητριών. Αντικειμενική βέβαια δυσκολία έμπαινε από την αδυναμία πρόσβασης στο διαδίκτυο για μέρος των μαθητών και μαθητριών, κάτι που δυστυχώς δεν μπορέσαμε να επιλύσουμε.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος και την εγγραφή των μαθητών και μαθητριών στο Λύκειο θέλουμε να ευχαριστήσουμε μαθητές/τριες, γονείς και κηδεμόνες για τη συμμετοχή και την καλή συνεργασία.

Ευχόμαστε στους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ τάξης ομαλή και ταυτόχρονα δυναμική μετάβαση στην επόμενη εκπαιδευτική βαθμίδα, υγεία και θέληση να πραγματοποιήσουν όλα τα όνειρά τους.

Η παιδαγωγική ομάδα του Προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας