Βασιλόπιτες, φλουριά … και πολλές ευχές

 

Ο νέος χρόνος ήρθε και ευχηθήκαμε όλοι να φέρει και να μοιράσει σε όλους μόνο θετικά, χαρούμενα δώρα. Οι ευχές όλων ήταν να κερδίσουμε ξανά την ελευθερία μας , να έχουμε την υγεία μας και να αφήσουμε στην άκρη τις μάσκες και τον φόβο.

Τις ίδιες ευχές έδωσε και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς  του σχολείου μας την Παρασκευή 28/1/2022 με έναν «γλυκό» τρόπο, αφού πρόσφερε  βασιλόπιτες για κάθε τμήμα. Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνονται, δεν ήταν δυνατή η συνηθισμένη εκδήλωση κοπής πίτας. Παρ΄όλα αυτά, η παράδοση τηρήθηκε με ένα διαφορετικό τρόπο, προσαρμοσμένο στις συνθήκες: ο δάσκαλος/α  κάθε τμήματος ανέλαβε να μοιράσει  στους μαθητές/τριες του τις ατομικές βασιλόπιτες-κέικ που προσέφερε ο Σύλλογος. Σε κάθε τυχερό μαθητή/τρια που έβρισκε το φλουρί δίνονταν μία δωροκάρτα αξίας 30€ από το  κατάστημα ΠΛΑΙΣΙΟ.

Οι τυχεροί σε κάθε τάξη – τμήμα ήταν οι παρακάτω μαθητές/τριες:

Α1΄: Παναγιώτα Μ.

Α2΄: Αλέξανδρος Μ.

Β΄  : Λουϊζιάνα Α.

Γ΄  : Μελίνα Μ.

Δ1΄: Βασιλική  Α.

Δ2΄: Τζοάνα  Τ.

Ε΄ : Ζήσης  Μ.

Στ1΄: Θεόδωρος  Α.

Στ2΄: Βαλέρια  Σ.

Ευχόμαστε στους τυχερούς/ές  μαθητές/τριες  μας να είναι υγιείς αυτοί και οι οικογένειές τους και καλή πρόοδο.

Επίσης,οι μαθητές, η διευθύντρια και ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου ευχαριστούν τον  πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων για την προσφορά τους  και εύχονται ¨Καλή Χρονιά» γεμάτη υγεία και αισιοδοξία!