Το ψάρι αποτελεί μια από τις πιο πολύτιμες τροφές για τον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς είναι πλούσιο σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, όπως τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, οι πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας και οι βιταμίνες. Η κατανάλωσή του συμβάλλει στη βελτίωση της καρδιαγγειακής υγείας, την ενίσχυση της εγκεφαλικής λειτουργίας και την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Στις εργασίες που ακολουθούν, θα ανακαλύψουμε τα πολλαπλά οφέλη του ψαριού για τον οργανισμό μας και για ποιους λόγους αξίζει να το εντάξουμε στη διατροφή μας:
Στεφανία Β. , Θεοδώρα Γ. – μαθήτριες της Α τάξης
Καρακίτσιου Ευαγγελία, Κάργα Όλγα – μαθήτριες της Α τέξης
Επιμέλεια: Ανδρονίκη Οικονόμου, ΠΕ11


Αφήστε το σχόλιο σας στο "Η διατροφική αξία του ψαριού"