Οι ανοιξιάτικες τσάντες του 2022

Η αρχή της άνοιξης μας βρίσκει πάντα με έναν νέο στόχο. Να ανανεώσουμε και να εμπλουτίσουμε τις γκαρνταρόμπες μας σύμφωνα με τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας. Όσον αφορά στις τάσεις της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, εκτός από τα ρούχα, τις γραμμές και τις αποχρώσεις, εξαιρετικό ενδιαφέρον έχουν τα αξεσουάρ.

 

MOeS8I

 

Η πρώτη τους εμφάνιση στον κόσμο της μόδας έγινε τις δεκαετίες ’50 και ’60, ενώ αργότερα επέστρεψαν στο προσκήνιο στις αρχές των ’90s όταν ο οίκος Louis Vuitton κυκλοφόρησε τη Alma bag. Φέτος την άνοιξη, οι οίκοι Prada, Givenchy, Dior και Lanvin συμπεριέλαβαν τις bowling bags στις συλλογές τους, προτείνοντας τες ως ιδανική επιλογή για την καθημερινότητα.

 

SRB53U

Μία από τις κορυφαίες τάσεις της μόδας φέτος την άνοιξη είναι οι crescent bags και όπως φαίνεται πρόκειται να μας απασχολήσει για αρκετές σεζόν αυτό το trend. Αυτές οι τόσο ιδιαίτερες τσάντες που μοιάζουν με μισοφέγγαρο είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις συλλογές των Balmain, Fendi και Loewe. Σε έντονες αποχρώσεις όπως το κλασικό ή σε πιο κλασικούς τόνους όπως το μαύρο, διακοσμημένες με μεταλικά logos ή με σούρες, οι crescent bags είναι το απόλυτο must της άνοιξης.

 

 

Πηγή

https://www.madamefigaro.gr/moda/137895/anoixi-2022-oi-korufaies-taseis-tis-modas-stis-tsantes

 

Μπεσιάνα Στέφανος