FIFA 22

Με την υποστήριξη του Football™, το EA SPORTS™ FIFA 22 φέρνει το παιχνίδι ακόμη πιο κοντά στην πραγματικότητα με θεμελιώδεις εξελίξεις στο παιχνίδι και μια νέα σεζόν καινοτομίας σε κάθε λειτουργία. Οι νέες δυνατότητες παιχνιδιού στο FIFA 22 σου δίνουν περισσότερη συνοχή μεταξύ των θέσεων με μια επανεγγραφή του τερματοφύλακα που φέρνει περισσότερη ηρεμία στην πιο σημαντική θέση στο γήπεδο, παράλληλα με τη νέα φυσική της μπάλας, το εκρηκτικό σπριντ που ταιριάζει καλύτερα με την επιτάχυνση των ταχύτερων παικτών του παιχνιδιού και νέες επιθετικές τακτικές που σου επιτρέπουν να ελέγχεις πως παίζει η ομάδα σου.

Στη λειτουργία καριέρας, ζήσε τα ποδοσφαιρικά σου όνειρα καθώς δημιουργείς και διαχειρίζεσαι το νεότερο κλαμπ του παιχνιδιού. Το VOLTA FOOTBALL σε ανταμείβει για το ταλέντο σου με το ανανεωμένο small-sided gameplay και νέους τρόπους παιχνιδιού και προόδου κάθε σεζόν. Συγκέντρωσε την ομάδα στα Pro Clubs με βελτιωμένη προσαρμογή της ομάδας και ενημερωμένη εξέλιξη που σου δίνει τον έλεγχο της ανάπτυξης του Virtual Pro και καλωσορίσε μερικούς από τους πιο αξιομνημόνευτους παίκτες του ποδοσφαίρου ως νέους ήρωες FUT στο FIFA Ultimate Team™ με μια επαναπροσδιορισμένη δομή ανταγωνισμού που κάνει να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου έναντι άλλων παικτών πιο προσιτές.

Όπως και να παίζεις, απόλαυσε ασυναγώνιστη αυθεντικότητα παντού με περισσότερους από 17.000 παίκτες, 700+ ομάδες και περισσότερα από 30 πρωταθλήματα, όπως το UEFA Champions League, το CONMEBOL Libertadores και το ολοκαίνουργιο UEFA Europa Conference League – διαθέσιμο μόνο στο FIFA 22.

  • VOLTA FOOTBALL – Το VOLTA FOOTBALL επιστρέφει με περισσότερη αίσθηση σε όλο το γήπεδο και νέους τρόπους για να εκφράσεις το στυλ σου και να συνδεθείς με την ομάδα σου σε γήπεδα street football σε όλο τον κόσμο.
  • FIFA ULTIMATE TEAM – Δημιούργησε την ομάδα των ονείρων σου και ανταγωνίστου στη δημοφιλέστερη λειτουργία του FIFA, με χιλιάδες παίκτες να προσθέσεις στο κλαμπ σου και αμέτρητους τρόπους για να προσαρμόσεις το Club σου εντός και εκτός του γηπέδου. Είτε θέλεις να παίξεις μόνος σου σε Squad Battles, μαζί σε FUT Co-Op, Online σε Division Rivals ή ενάντια στους καλύτερους στο FUT Champions, το FIFA Ultimate Team™ (FUT) σε συνδέει με τον κόσμο του ποδοσφαίρου καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν με μια σειρά περιεχομένου που επηρεάζεται από πραγματικές παραστάσεις και διαγωνισμούς, όπως το UEFA Champions League, το UEFA Europa League και το CONMEBOL Libertadores.
  • Το FIFA 22 Ultimate Team επανασχεδιάζει τον τρόπο με τον οποίο ανταγωνίζεσαι σε Division Rivals και FUT Champions για να δημιουργήσεις έναν πιο προσιτό τρόπο για να δοκιμάσεις τις ικανότητές σου και να προχωρήσεις ενάντια σε άλλους παίκτες. Σου δίνει ακόμη περισσότερους τρόπους για να κάνεις το κλαμπ σου δικό σου με νέα βάθη προσαρμογής τόσο εντός όσο και εκτός το γήπεδο και εισάγει τους FUT Heroes – την επιστροφή μερικών από τους πιο αγαπημένους παίκτες του ποδοσφαίρου.

lvslfJ

Γιάννης

Οδυσσέας