ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΑΠΟ: 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ - Ιαν• 14•15

 

Από τον Ιωάννη Ζακάρι, Γ1

 

Υπάρχουν πολλά μέρη να επισκεφθεί κανείς το χειμώνα και ειδικά τα Χριστούγεννα. Άλλα εντός της Ελλάδος, άλλα εκτός ,άλλα ζεστά, άλλα κρύα, άλλα σύγχρονα, αλλα παραδοσιακά. Ωστόσο σ’αυτό το άρθρο εμείς θα καταγράψουμε τους 3 καλύτερους προορισμούς εν καιρώ Χριστουγέννων ή γενικώς εν καιρώ χειμώνα.Ξεκινάμε λοιπόν :

 ΑΡΑΧΩΒΑ

1.Αράχωβα

 

Όπως ήταν φυσικό δεν θα μπορούσε να βρισκόταν άλλος προορισμός σ’αυτήν τη θέση παρά η Αράχωβα.Ένας απο τους πιο όμορφους προορισμούς της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού.Με τα εκπληκτικά ξύλινα σπίτια της,ή αλλιώς σαλέ,με πολλά club και καφε,αλλά και φυσικά με το τεράστιο χιονοδρομικό της κέντρο δικαίως η Αράχωβα αποτελεί πόλο έλξης για τους τουρίστες καθε χρόνο.

 METΣOBO

2.Μέτσοβο

 

Την 2η θέση καταλαμβάνει το πανέμορφο Μέτσοβο,ένα απο τα πιο ωραία μέρη της Ελλάδος.Με τα πετρόκτιστα σπίτια,την καταπληκτική θέα απο οποιοδήποτε σημείο της περιοχής και τέλος με την πανέμορφη αγορά του Μετσόβου,αξίζει,και με το παραπάνω αυτή την θέση.

 

 

3.Πήλιο

 

Το Πήλιο αποτελεί εναν απο τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς, με 24 καταχιονισμένα χωριά,με καταπληκτική θέα στον Παγασηντικό κόλπο.Όντας ένα καταχιονισμένο τοπίο,αξίζει μια διαμονή απο τους λάτρεις των ταξιδιών και ειδικά σε όσους αρέσει το χιόνι.Τέλος,για τους λάτρεις τον χειμερινών σπορ και όχι μόνο αξίζει οπωσδήποτε μια επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής.

 

Σχολιάστε

Top