Σε ένα κλίμα χαράς, συγκίνησης αλλά και υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκε στο σχολείο μας η καθιερωμένη εκδήλωση λήξης της σχολικής χρονιάς. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στις δράσεις που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, καθώς και στην αποφοίτηση των μαθητών της Γ’ Γυμνασίου.
Γονείς, καθηγητές και μαθητές παρακολούθησαν ένα πλούσιο πρόγραμμα, αποτέλεσμα της δημιουργικότητας και της συνεργασίας όλης της σχολικής κοινότητας.
Η βραδιά ξεκίνησε με παρουσιάσεις των εκπαιδευτικών δράσεων και προγραμμάτων που υλοποιήθηκαν μέσα στη χρονιά, δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να γνωρίσουν το έργο των μαθητών μέσα κι έξω από την τάξη.
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις δράσεις στα δύο τεύχη του περιοδικού μας.
Ακολούθησε η θεατρική ομάδα του σχολείου που παρουσίασε τέσσερα αστικά μονόπρακτα της Δώρας Τσόγια με θέμα τις διαπροσωπικές σχέσεις και ιδιαίτερα την ψυχική ευαλωτότητα και τη συναισθηματική έκθεση, όπως αυτά εκδηλώνονται σε συναντήσεις ανθρώπων που προσπαθούν να επικοινωνήσουν και να αναζητήσουν τον άλλον άνθρωπο, στην οποία οι μαθητές απέδειξαν για άλλη μια φορά το ταλέντο και την ευαισθησία τους.

Η χορωδία του σχολείου μας μάγεψε με μελωδίες γεμάτες συναίσθημα, ενώ η χορευτική ομάδα παρέσυρε το κοινό με παραδοσιακούς και σύγχρονους χορούς, γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με ρυθμό και ζωντάνια.
Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς ήταν η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ’ Γυμνασίου. Συγκινημένοι μαθητές δέχτηκαν ευχές αποχαιρετώντας μια σημαντική περίοδο της σχολικής τους ζωής .
Επίσης τιμήθηκαν και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας που πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν. Τους απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολύχρονη προσφορά τους στην εκπαίδευση και τη στήριξη στους μαθητές.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με χειροκροτήματα, χαμόγελα και πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες. Ήταν μια βραδιά γεμάτη συναισθήματα και εικόνες που αποτυπώνουν το πνεύμα συνεργασίας, προσπάθειας και δημιουργίας που χαρακτηρίζει το σχολείο μας.
0-02-05-050abfb7099efd2461587f1c0e0ff762e36c2af10e6824d3047814487ce10d37_41f167d729d876b6 0-02-05-050abfb7099efd2461587f1c0e0ff762e36c2af10e6824d3047814487ce10d37_41f167d729d876b6
Ένα θερμό ευχαριστώ αξίζει σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη οργάνωση της βραδιάς – τους εκπαιδευτικούς Χριστοπούλου Ευσταθία (Διευθύντρια), τον γυμναστή μας ,Θεοδωράκο Λάμπρο και τη μουσικό μας Παπαθανασίου Πηνελόπη, τους μαθητές, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τους εργαζομένους του σχολείου – που με μεράκι και αφοσίωση έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη γιορτή.















