ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΣ

Κάθε Σεπτέμβρη, η αυλή του σχολείου γεμίζει ξανά με φωνές, χαμόγελα και ανυπομονησία. Ο καθιερωμένος αγιασμός σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας χρονιάς και φέρνει μαζί του ευχές για υγεία, δύναμη και πρόοδο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Ιδιαίτερα για τους μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, η πρώτη μέρα ήταν γεμάτη συγκίνηση και περιέργεια. Νέοι χώροι, καινούριοι συμμαθητές και καθηγητές, αλλά και η αίσθηση ότι ξεκινά μια διαφορετική και πιο απαιτητική σχολική διαδρομή. Η αμηχανία της αρχής γρήγορα έδωσε τη θέση της στη χαρά των γνωριμιών και στις πρώτες φιλίες.

Ο αγιασμός είναι κάτι περισσότερο από μια απλή τελετή· είναι το ξεκίνημα μιας κοινής προσπάθειας, όπου με συνεργασία και καλή διάθεση όλοι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Ευχόμαστε λοιπόν σε μαθητές και καθηγητές μια δημιουργική, παραγωγική και όμορφη σχολική χρονιά!

εικόνα_Viber_2025-09-11_09-29-00-081

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης