Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ

Φέτος, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία ηλεκτρονική σχολική εφημερίδα και να δώσουμε έτσι τη δυνατότητα στους μαθητές μας να εκφραστούν, να δημιουργήσουν, να προτείνουν, να μοιραστούν.

Η ομάδα των καθηγητών συγκροτήθηκε γρήγορα. Τι θα γινόταν, όμως, με τους μαθητές; Θα τους ενδιέφερε η ιδέα; Θα ήθελαν να πάρουν μέρος σε μία τέτοια προσπάθεια;

Τα παιδιά μας κατέπληξαν!  Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη!  Ακόμα και μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αίτησης συμμετοχής, έρχονταν παιδιά και ρωτούσαν με αγωνία αν μπορούν να μπουν στην εφημερίδα. Δεν θα μπορούσαμε να τους αφήσουμε εκτός!

 Γνωρίσαμε παιδιά που έχουν πρωτότυπες ιδέες, διάθεση να δημιουργήσουν, να αφήσουν το αποτύπωμά τους… συγγραφείς, ζωγράφους, δημοσιογράφους, λαογράφους, μουσικούς, αθλητές, μάγειρες…

Θα θέλαμε, λοιπόν, να συστήσουμε και σε σας μερικούς από τους μαθητές που μας εκπλήσσουν ευχάριστα κατά τη διάρκεια των μαθημάτων. Μοιραζόμαστε μαζί σας τις σκέψεις και τις ικανότητές τους.  Σας ανοίγουμε ένα παραθυράκι για να απολαύσετε τη θέα.

Ακολουθήστε μας στο όμορφο ταξίδι μας!
flyer

4 Σχόλια

  1. Το Χριστουγεννιάτικο τεύχος σας είναι πολύ όμορφο και όντως μας ανοίξατε ένα παραθυράκι με πολύ ωραία θέα. Ποιος είπε πως το ωφέλιμο δεν συνδυάζεται με το τερπνό; Ανυπομονούμε για το επόμενο τεύχος.

    • Ευχαριστούμε πολύ, κ. Κυριάκου, για τα καλά σας λόγια. Είναι σημαντική ενθάρρυνση για τα παιδιά της εφημερίδας, γιατί καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια. Καλή Πρωτοχρονιά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

Υποβολή απάντησης