Καλοκαίρι στα νησιά

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν κάποιον καλοκαιρινό προορισμό. Συνήθως  οι   περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν κάποια νησιά όπως :

 

Ένα σπουδαίο μέρος  είναι η Κέρκυρα γιατί έχει καθαρές και πανέμορφες παραλίες όπως  ο Κοντογιαλός, οι Μπενίτσες και πολλές άλλες .Η πιο γνωστή είναι η Παλαιοκαστρίτσα.  Εκεί  μπορείς να πάρεις  ένα καραβάκι και να εξερευνήσεις  πολλές σπηλιές και παραλίες στις οποίες δεν έχει πρόσβαση κανένα όχημα. Ένα ακόμα όμορφο μέρος που μπορεί να επισκεφτεί  κάποιος είναι το Ποντικονήσι .Ένας άλλος  χώρος  είναι η Παλιά Πόλη στην οποία βρίσκεται και η εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα. Έχει πάρα πολλά ωραία μαγαζιά ψυχαγωγίας και άλλα τόσα με ρούχα και σουβενίρ . Μπορείς επίσης να βρεις σε πολλά μαγαζιά το φημισμένο κουμκουάτ σε ποτό ή  σε λουκούμια.

Ένα άλλο φανταστικό νησί για διακοπές είναι η Ζάκυνθος  γιατί  μπορείς να μείνεις σε πολλά ξενοδοχεία, έχει πολύ ωραίες και καθαρές  παραλίες   μπορείς να κλείσεις  ραντεβού με τους ιδιοκτήτες των καραβιών για να δεις τις θαλάσσιες χελώνες!

Ένα ακόμη τέλειο μέρος για διακοπές είναι η Μύκονος. Έχει άμμο και καταγάλανα νερά, απίστευτες παραλίες  με ομπρέλες και ξαπλώστρες , έχει υποδομές και θαλάσσια σπορ.  Επίσης έχει φανταστικούς  και μεγάλους ανεμόμυλους. Μπορεί να είναι ακριβά αλλά αξίζει να πάτε!

Το τελευταίο νησί που σας προτείνουμε είναι η Λευκάδα. Έχει υπαίθριες δραστηριότητες στην φύση(υπάρχει ακόμη και καταρράκτης), μαγαζιά με τοπικά προϊόντα(οι διάσημε φακές Εγκλουβής)  και το σημαντικότερο απέραντη γαλάζια θάλασσα!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης