Σκύλοι και ρεκόρ Γκίνες

  • Η Pearl είναι μικρότερη από το συνηθισμένο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης και περίπου όσο ένα χαρτονόμισμα του δολαρίου, αναφέρει το Guinness World Records.
  • Η τετράποδη και άκρως χαριτωμένη σκυλίτσα, προκρίθηκε για τον τίτλο αφού ένας κτηνίατρος στο νοσοκομείο ζώων Crystal Creek στο Ορλάντο της Φλόριντα, όπου γεννήθηκε, χρησιμοποίησε ένα ειδικό γουίκι μέτρησης σκύλων για να διαπιστώσει ότι είχε ύψος λίγο κάτω από 9,14 εκατοστά και μήκος 12,7 εκατοστά
  • Δύο εβδομάδες μετά την ανακήρυξη του Spike ως του γηραιότερου σκύλου στον κόσμο τα βραβεία Γκίνες έλαβαν στοιχεία για έναν τετράποδο που είναι ακόμα μεγαλύτερος.
  • Το ζώο, ράτσας Rafeiro do Alentejo, που ζει στην περιοχή Λέιρα της Πορτογαλίας, είναι 30 ετών και 267 ημερών και μπήκε στη λίστα των ρεκόρ Γκίνες την 1η Φεβρουαρίου. Ο Μπόμπι πάντως, παρά την ηλικία του, είναι ιδιαίτερα κοινωνικός και ήρεμος και αρκετά υγιής ώστε να παίζει με τις τέσσερις γάτες της οικογένειας στη φάρμα όπου μένει, στο χωριό Conqueiros.
  • Ένα τρισχαριτωμένο γκόλντεν ριτρίβερ κατόρθωσε να γραφτεί για πάντα στην ιστορία με το τρομερό ταλέντο του: Μπορεί να κρατά ταυτόχρονα στο στόμα του περισσότερα μπαλάκια του τένις από κάθε σκύλο.
  • Το επτάχρονο σκυλάκι, που λέγεται Φίνλεϊ, μπορεί να κρατήσει έξι μπαλάκια στο στόμα του την ίδια στιγμή.
  • Ενας Ιάπωνας που ξόδεψε 14.000 ευρώ για να αγοράσει μια απίστευτα ρεαλιστική στολή ενός σκύλου μπόρντερ κόλεϊ, απολαμβάνει πλέον τη ζωή του ως τετράποδο, παίζοντας με τα παιχνίδια για σκύλους, χαλαρώνοντας με τα χάδια στην κοιλιά και κάνοντας βόλτες με το λουρί του. Ο άνδρας ονομάζεται Τόκο και όπως έχει δηλώσει ήταν μεγάλη επιθυμία του να ζήσει ως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Όπως γράφει η Daily Mail ενημερώνει συχνά τους σχεδόν 24.000 ακολούθους του – και ακόμη περισσότερους θεατές – στο Youtube για τη νέα ζωή του ως σκύλος και τις περιπέτειές του.

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης