Playstation 3

Playstation 3λειτουργίες, περιγραφή, παιχνίδια

 

 πρωτη

                      Playstation 3 Classic                         

                   

slim

Playstation 3 Slim

 

Λειτουργίες:

To PlayStation 3 διαθέτει οδηγό Blu-Ray με δυνατότητα ανάγνωσης Blu-ray Disc, DVD ROM και CD-ROM. Ακόμη έχει σχεδιαστεί να εμφανίζει εικόνα υψηλής ανάλυσης μέχρι και 1080p (Full High Definition). Τέλος μπορεί να συνδεθεί με το PlayStation Network.

Playstation Network:

Στο PlayStation Network υπάρχουν διάφορα Applications που μπορείς να αγοράσεις και να κατεβάσεις όπως Θέματα, demo παιχνίδια, PSone Classics,PS2 Classics, εφαρμογές, αναβαθμίσεις για παιχνίδια και άλλα πολλά.

Περιγραφη:

Το PlayStation 3 αποτελεί την 3η κονσόλα της σειράς PlayStation. To PS3 κυκλοφορεί πλέον σε μία έκδοση. Η πρώτη έκδοση ήταν το Playstation 3 Classic, με χωρητικότητα 20, 40, 60 και 80 GB και τον αρχικό, παχύ σχεδιασμό, η δεύτερη γενιά, είναι το Playstation 3 Slim (λεπτή), με σκληρό δίσκο χωρητικότητας 120,160 και 320 GB και πιο εργονομικό και λεπτό σχεδιασμό. Τον Σεπτέμβριο του 2012, η Sony παρουσίασε την τρίτη έκδοση του Playstation 3, το Playstation 3 Super Slim (σούπερ λεπτό), με σκληρό δίσκο χωρητικότητας 250 GB και 500 GB. Επίσης υπάρχει και σε 12 GB (flash memory). Το PS3 Super Slim είναι 25% μικρότερο και 20% ελαφρύτερο από την δεύτερη έκδοση του PS3. Στην παραγωγή όμως είναι διαθέσιμα μόνο τα Super Slim μοντέλα.

 

 

Παιχνίδια:

 

Assassin’s Creed IV: Black Flag

 Assassins-Creed-4

 

 

 

 

 

Τύπος μέσου:Blu-ray Disc

Είδος:Δράση / Περιπέτεια

Παίκτες:1

Παίκτες δικτύου:2 – 8

Παιχνίδι μέσω Network: με παιχνίδι μέσω δικτύου

 

To Assassin’s Creed IV: Black Flag είναι ιστορικό βιντεοπαιχνίδι δράσης-περιπέτειας το οποίο κυκλοφόρησε το 2013 και αναπτύχθηκε από την Ubisoft Montreal. Το βιντεοπαιχνίδι διαδραματίζεται τον 18ο αιώνα στην Καραϊβική, κατά τη διάρκεια του αιώνα της πειρατείας σε όλες τις θάλασσες. Ρεαλιστικές μάχες με πλοία τα οποία μπορείτε να κατευθύνετε σε 50 διαφορετικές τοποθεσίες !!! Πολεμήστε ενάντια στους φίλους σας ή σε συνεργασία μαζί τους, σε ανελέητες μάχες.

 

Tomb Rider 2013

tomb raider

Παιχνιδι περιπετειας – δρασης ( όπως και το παραπανο). Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε ένα νησί στο Τρίγωνο του Δράκου ανοικτά των ακτών της Ιαπωνίας. Το νησί και το μυστήριο που υπήρχε κάποτε εκεί έχει τυλιχτεί στο μυστήριο. Κατά την έναρξη του παιχνιδιού, το νησί κατοικείται αποκλειστικά από μια Αδελφότητα, μια βίαιη λατρεία των εγκληματιών, μισθοφόρων και επιζώντες του ναυαγίου. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο της Lara Croft , μια νέα και φιλόδοξη απόφοιτος αρχαιολογίας που προσπαθεί να βρει το χαμένο Βασίλειο στο νησί, αλλά με την πάροδο του παιχνιδιού θα αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες.

 

 

Πηγές:

http://gr.playstation.com/ps3/games/detai

http://el.wikipedia.org

Του: Τάσου Μημίδη

Σχολιάστε

Top